Hvad er keramiske halogenlamper?

September 5

Hvad er keramiske halogenlamper?

Keramisk metalhalogen-lamper er en ny generation i high-power belysningssystemer. Disse lys er den næste generation erstatning for kviksølv, natrium eller halogen højtryks damp lamper. CMH lamper er fyldt med metalhalogen salt, som forvandler til en elektrificeret plasma når opladet med elektrisk aktuelle. CMH lamper er dyrere at installere end højtryks damp lamper, men er mere økonomisk at operere i det lange løb.

Udskiftning damp lamper

CMH lamper er særdeles velegnet til produktion og lager faciliteter. Lamperne generere intenst lys. Lamperne demonstrere overlegen ydeevne i en meget krævende indstilling, der kræver lamper til at forblive på 24 timer i døgnet.

Farve kritisk anvendelse

Et andet træk ved høj intensitet, høj-udledning belysning er evnen til at styre den oplyse genfærd lavet fra lampen. Lys farvespektrum kan styres ved at vælge hvilke metal halogenider salt til at placere i lampen. CMH lamper kan oprette perfekte naturlige belysning valg for drivhuse, den ultra-lyse lys for lagersted eller en gul spektrum sikkerhed belysning i produktion omgivelser.

Dæmpning kredsløb kapacitet

I fortiden var høj intensitet lys enten tændt eller slukket. Højtryks damp lamper ikke kan dæmpes. I et installeret indstilling, blev belysning intensiteten styret af antallet af lys, som blev tændt, hvilket kunne føre til usammenhængende belysning i hele en facilitet. På grund af forskellen i byggeriet, kan CMH belysning dæmpes giver brugeren meget større kontrol over lyn i en bygning. Men den teknologi, der kræves for lysdæmper kredsløb er omkostningseffektivt uoverkommelige.

Større effektivitet

CMH belysning tilbyder større effektivitet end natrium og højt tryk damp lamper. Disse lys forbruger mindre energi, og sidste længere end deres højtryk modstykker. Derfor kan de største besparelser opnås af detailhandlere og produktionsfaciliteter, som der stadig er på 24-7. Men ulempen ved CMH belysning er en højere anskaffelsespris end højtryks damp lamper.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com