Hvad er Kina porcelæn?

September 6

Hvad er Kina porcelæn?

Kina porcelæn er et sæt af retter lavet af porcelæn. Udtrykket er oftest identificeret med porcelæn bruges sparsomt i modsætning til hverdagens porcelæn. Dette er typisk på grund af den højere indkøbspris for Kina i forhold til dagligdags porcelæn.

Typer af Kina porcelæn

Der er fem forskellige typer af Kina porcelæn: benporcelæn, fajance, porcelæn, porcelæn og stentøj. Hver type er fremstillet ved hjælp af en anden proces. Som et resultat, er nogle mere holdbare end andre.

Sted indstilling

En typisk sted indstilling af Kina porcelæn består af fem stykker: et brød og smør plade, en salat plade, en middagstallerken, en kop og en underkop.

Serveringsgrej

Sæt af Kina porcelæn kommer også med forskellige stykker af matchende Serveringsgrej. Disse kan omfatte, men er ikke begrænset til, en sovs båd, sukkerskål, tepotte og servering pladerne.

Brug og vedligeholdelse

Forudsat at der er ingen metal banding, er de fleste Kina porcelæn mikrobølgeovn sikker. Desuden, selvom de fleste Kina porcelæn kan vaskes i opvaskemaskine, er det bedst at tjekke med producenten for at undgå brudt retter.

Køb Kina porcelæn

Kina porcelæn kan købes på big box detailhandlere såsom Bed Bath & Beyond, stormagasiner som Saks Fifth Avenue og fra små speciale detailhandlere såsom Vera Wang. Derudover opretholde mange producenter som Wedgewood og Royal Doultan online detail site, så forbrugerne til at købe direkte fra dem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com