Hvad er kokos kokos?

January 4

Hvad er kokos kokos?

Kokos kan gøre mere end toppen en kage eller falde på dit hoved, når du er på en tropisk ø. Kokos, en fiber udvundet fra ydre skallerne bruges til fremstilling af jord behandlinger, reb og dørmåtter.

Definition

Hvad vi tænker på som kokos er faktisk kun den inderste del af frø af kokos palme. Under den hårde yderstof er et fibrøst sag lavet af cellulose. Denne fiber, kaldet kokos, er den eneste naturlige fiber resistente til skade af saltvand. Der er to typer af kokosfibre: brun og hvid.

Brun kokos

Farven på materialet vedrører graden af modenhed, når kokos er høstet. Brun kokos resultater når kokosnødder høstes fuldmodne. Det er stærke og meget modstandsdygtig over for slid og solskader. Pensler, gulvmåtter og polstring polstring er ofte lavet med denne fiber.

Hvide kokos

Umodne eller grønne kokosnødder producere hvide kokos, en finere, men svagere fiber. Hvide kokos er ofte spindes til garn og derefter snoet i tov eller sejlgarn eller vævet ind i klud måtter.

Produktion

Indien producerer 60 procent af verdens samlede levering af hvide kokos fiber. Sri Lanka producerer 36 procent af verdens samlede brun fiber output. Sammen Indien og Sri Lanka producerer 90 procent af de 250.000 tons af kokos produceres hvert år.

Andre anvendelser for kokos

Kokos, også kendt som "coco tørv," bruges i havebrug som en bæredygtig erstatning for sphagnum mos (sphagnum). Det kan bruges som en jord tilsætningsstof til at øge jordens evne til at holde vand og næringsstoffer. Det kan også bruges til at gøre pottemuld og som en vækstmedium for svampe.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com