Hvad er La-Z-Boy stof beskyttelse?

January 22

Hvad er La-Z-Boy stof beskyttelse?

La-Z-Boy møbler forhandlere tilbyder ofte deres kunder "stof beskyttelse" service for et tillægsgebyr. Denne service omfatter normalt kemisk behandling stof for at modstå pletter og slitage. Kunder, der køber beskyttelse kan også modtage en udvidet garanti. Men de skal være opmærksom på at disse planer kommer fra forhandlere, ikke La-Z-Boy. Selskabet selv ikke tilbyde eller støtter sådanne planer.

La-Z-Boy selskab

Selvom bedst kendt som en producent af skråstole, producerer La-Z-Boy en bred vifte af møbler under omkring et halvt dusin mærkenavne. La-Z-Boy mærket fokuserer på stue og alrum møbler, herunder sofaer og sectionals; sveller; osmannerne; kaffe, end og lejlighedsvis tabeller; og mediecentre. Selskabet sælger La-Z-Boy produkter både i uafhængige Møbelforretninger og gennem et netværk af "mærkevarer" detailforretninger, herunder La-Z-Boy Furniture Galleries, der er butikker, udelukkende helliget La-Z-Boy produkter og La-Z-Boy komfort Studios, som er særlige dele af generelle Møbelforretninger. Ifølge virksomhedens årsrapport for 2011 inkluderet netværket 304 Furniture Galleries og 526 komfort Studios. 90 procent af disse mærkevare forretninger er selvstændigt ejet franchise. Selskabet selv ejer kun 83 Furniture Galleries.

Forhandlere og virksomhedens holdning

La-Z-Boys hjemmeside understreger stof beskyttelsen planer sælges af uafhængige møbler forhandlere og franchisetagere--ikke ved La-Z-Boy. Selskabet siger, at det hverken giver eller støtter enhver stof beskyttelsesplaner. Det rådgiver kunder med spørgsmål eller klager over stof beskyttelse til at kontakte den forhandler, der solgte dem planen i første omgang.

Hvad er stof beskyttelse?

Stof beskyttelse betyder typisk, behandling af stof med en kemisk, der formodes at forhindre pletter fra indstilling i fibrene, holde farven fra fading og reducere friktion slid på fibrene. Da La-Z-Boy ikke er involveret i at yde beskyttelsesplaner, gøre enkelte forhandlere deres egne ordninger. Nogle La-Z-Boy Furniture Galleries i Oregon, for eksempel, indgået med Guardian beskyttelsesprodukter at give stof sikring service. Guardian's service inkluderet behandling af møbler med en godkendt af Miljøstyrelsen kemiske, leverer et rensesæt til kunder og garantere beskyttelse for fem år.

La-Z-Boy tilbyder

Forhandlere sælger stof beskyttelsesplaner som et supplement til den begrænsede garanti, tilgængelige fra La-Z-Boy. Fabrikanten reklamerer "livstidsgaranti" på sine produkter, men på en typisk hvilestol, dette lifetime dækning gælder kun for rammen og den faktiske tilbagelænet mekanisme. Stoffet er under garanti for kun et år, og selv da garantien gælder kun for stof adskillelse, søm fejl og tab af stoffets "nap," som er hovedsagelig "uklarhed" af stoffet overfladen. Garantien dækker ikke farvning eller Falmende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com