Hvad er liv Span række køkken gaskomfur?

May 15

Som en varmekilde til madlavning, begyndte gassen at tage vægt over kul og træ i slutningen 1880-erne. Gasselskaberne begyndte at fremstille ovne for at skabe et marked for gas, gas lys på byens gader var ved at blive udfaset. I dag, erstatte mange boligejere brændeovne opdaterede styling, teknologi og ændre personlige præferencer, selv før brændeovne er nær slutningen af deres levetid.

Levetid

Af store husholdningsapparater har gas områder den længste levetid, som er ca 15 år, ifølge en 2007 National Association af hjem bygherrer/Bank of America undersøgelse.

Stigende levealder

En typisk husholdningsapparater forventede levetid afhænger i stor udstrækning brug det modtager og på plejen du giver den. Læs og Følg fabrikantens anvisninger. Vedligeholde komfur og ovn effektivitet ved at rengøre dem regelmæssigt med slibende rengøringsmidler. Lowes anbefaler aftørring udslip off straks, især sukkerholdige dem, som kan fastholde kogeplade som de cool, forårsager grubetæring eller permanente mærker på porcelæn og emalje finish. Brug varmt, sudsy vand. Consumer Reports' pensionering fyr rådgiver kontrol brænderne regelmæssigt og undgå træsko af rengøring brænder havne med en nål. Undgå at berøre tændsats, som kunne blive beskadiget.

Kontrol af ovnen

Ovn ventilationskanaler skal også rengøres regelmæssigt med et affedtningsmiddel og sæbevand, ifølge Lowe's. Udover at holde kraterets ovnen ren, tjekke sæler nær ovndøren, som kan blive revet. Også kontrollere dørhængsler, som kan til sidst bøje. Rive og bøjning kan give varme til at flygte, forårsager ovnen til at arbejde hårdere og længere.

Udskiftning

En god tid til at udskifte et komfur er når reparationerne vil koste mere end halvdelen af prisen for en ny ifølge Consumer Reports.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com