Hvad er lugten i min Ice Cube Maker i fryseren?

May 28

En ren, frisk glas vand smager ikke bare appetitvækkende når isterninger i det er grumset og lugtende. Din fryser ice cube maker fungerer ikke korrekt, hvis dette er hvad der sker, når du undvære is fra det. Korrigere problemet kan vende sin operation tilbage til normal så du kan gå tilbage til at nyde frisk, ren is terninger.

Ikke Flushing linjerne

Når du første gang installerer vandforsyning linjer til den køleskab ice maker, kræver installationen rødmen forsyningslinie for at befri den for både luft og urenheder. Hvis linjen ikke skylles ordentligt, kan det indeholde urenheder, der kan indvirke negativt på smagen af de første par partier af isen. Flushing linjerne er så simpelt som at køre vand dispenser i flere minutter efter du første gang tilslutter til forsyningslinjer.

Vandfilter

Ice maker system vandfilter fjerner mineraler og andre urenheder, herunder lugte, fra vandforsyningen. Når det er tid til at udskifte filteret eller hvis filteret bliver tilstoppet, kan det påvirke smagen af den is, der sidder i ice cube maker, får det til at lugte. De fleste filtre skal udskiftes mindst en gang hvert halve år. Nogle køleskab modeller har et system, der advarer dig, når filteret skal udskiftes. Efter udskiftning kræver de fleste køleskabe du nulstille systemet, så det genkender det nye filter.

Gamle isterninger

Hvis isterninger i ismaskinen ikke er brugt ofte, kan isterninger bliver forslidt og udvikle lugte. Isterninger, der sidder i ice cube maker længere tid kan absorbere lugte af fryseren over tid. Disse lugte kan overføre til ice cube maker. Kassér eventuelle gamle is og vaske is bin før isen bin. Efter kassering bin af is, kan det tage op til 24 timer at genbestille is levering.

Stærkt lugtende fødevarer

Stærkt lugtende fødevarer kan trænge isterninger og forårsage lugte i ice cube maker. Wrap stærkt lugtende fødevarer i en lufttæt, fugttæt pakke eller en beholder. For at forhindre lugt fra stærkt lugtende fødevarer, smide væk enhver forkælet fødevarer så snart du opdager det. Ren fryser og køleskab regelmæssigt for at forhindre lugt oprustning. Tør væk udslip, umiddelbart efter at de opstår. Udføre en grundig rengøring mindst to gange om året ved hjælp af en løsning af bagepulver opløst i varmt vand. Køleskab fabrikanter fraråder typisk ved hjælp af skrappe rengøringsmidler kemikalier såsom blegemiddel for at rense køleskab eller fryser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com