Hvad er måder, hvorpå du kan sætte plakater på dine vægge?

March 14

Hvad er måder, hvorpå du kan sætte plakater på dine vægge?

Plakater lyse op et værelse uden at sprænge budgettet i forhold til kunst. Find dem i købmænd, store kasse butikker, rabat afsætningsmuligheder og selvfølgelig, dekorative tilbehør butikker. Når du sætter plakater hjem, har du hen til regne ud en måde at få dem på væggene.

Holde det

Stick plakater til væggen med cellofan tape på hjørnerne. Et andet alternativ er at bruge dobbeltsidet tape. Det vil ikke være synlige udefra. Eller laver en ramme for plakat med farvede dekorative tape. Opadrettede til ved hjælp af tape er, at det er billigt og hurtigt at anvende. Ulempen er at fjerne tapen uden at skade plakaten er vanskeligt.

Pin det

Plakater kommer ofte med en pap opbakning og plastik indpakning. Pappet stabiliserer plakaten, og wrapper holder den fri for støv. Hvis den pris tag eller etiket ikke er på forsiden af plakaten, defacing det, ikke fjerne plastik indpakning. Bruge pins, push stifter eller thumbtacks til at fastgøre plakat på væggen. Hullerne er små. Når du fjerner plakaten, udfylde hullerne med klar-til-brug spackling eller træ fyldstof, så maling over dem. Ulempen til pins er de Lad et hul i plakaten så godt som i væggen. Som en midlertidig metode til at sætte en plakat på væggen for at se om du kan lide hvordan det ser ud, fungerer pins godt. Benene er ingen problemer med at fjerne fra væggen og omarrangere. Ulempen er, at arrangementet ikke er så færdig-ser som indramning.

Ramme det

Frames giver plakaterne en mere færdig og formelle udseende. Matche stilen i rammer til stilen af plakaten. En modernistisk eller grafisk plakat ville se ud af sted i en udskåret træ ramme men lige hjemme i en elegant metalramme. Hvis du har en samling af plakater til visning i et værelse, ramme dem alle i den samme ramme og måtter til et sammenhængende udseende. Fordelen er at indrammet plakater er mere beskyttede end urammet og kan vare længere. Ulempen er omkostningerne. En 24-tommer af 36-tommer plakat kræver en stor ramme.

Lim det

Oprette en montage af plakater ved at lime dem direkte til væg, som du ville tapet. Bruge en vandopløselig lim, så når det drejer sig tid til at tage ned plakaterne, det drejer sig om vask væggen. Bruge billige plakater, fordi det vil tage en hel del til at dække en mur, og plakater vil blive ødelagt, når du tager dem.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com