Hvad er målene på hylderne i et skab?

July 18

Hvad er målene på hylderne i et skab?

Når designe eller omorganisere et skab plads er det en god ide at bestemme de mest almindelige målinger for hylder i et skab. Dette hjælper dig med at afgøre, hvad varerne kan gå, hvor og hvordan mange hylder skal du udfylde den closet design. Mens ikke alle hylder overholder disse retningslinjer, der er nogle generelle regler, der anvendes af store skab reoler producenter.

Lodret hylde afstand højder

En af de mest standardiserede målinger, reoler er højde. Hylder i et skab kan indeholde mange elementer, fra tøj til sportsudstyr til odds og ender. De fleste odds og ender holdes i bokse, der går på gulvet i skabet. Derfor, de første hylder normalt installeres hvor som helst fra 16 til 20 inches off gulvet for at give masser af plads til boksen opbevaring. Hylderne holder trøjer og sweat shirts er normalt 15 inches høj, mens sko hylder er 8 inches høj, giver plads til støvler og høj hæl opbevaring. Hvis du har planer om at gemme sokker på en hylde, skal denne hylde 12 inches høj.

Hylde dybde

Reoler spænder i dybden fra 8 inches til 16 inches. Reoler til beklædningsgenstande er normalt 16 inches dyb, mens reoler til kasser er 12 inches dyb.

Øverste hylde højder

Øverste hylde er normalt enten 48, 68 eller 83 inches fra gulvet, når hænge tøj under den. Øverste hylde er normalt hang tre inches over closet stangen. Så, hvis closet stangen er hængt på 45 tommer--en god højde for en mands kulør--hylden er placeret på 48 inches. Til lang tøj kjoler og frakker, starte hylderne lige over closet stangen på 60 og 65 tommer. I dobbelt hang skab stænger hænger den øverste stang på 80 inches, så hylden er installeret lige over denne stang.

Reoler bredder

Bredde af skab hylder varierer meget i skabet design. I virkeligheden, er dette en måling, der ikke er meget standardiseret. De fleste hylder er mindst 24 inches lang, og den typiske hylde bredde er mellem 30 og 36 inches lang. Hylder bredere end dette rumme store emner som sportsudstyr; de er dog ikke altid nødvendig i et skab. Måle dine varer for at bestemme bredden af din længste hylde, når du bygger dit skab.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com