Hvad er manipuleret hårdttræ består af?

May 17

Hvad er manipuleret hårdttræ består af?

I den 21st århundrede markedsplads er der talrige muligheder for hårdttræ eller hårdttræ-lignende gulvbelægning. Manipuleret hårdttræ er en forholdsvis ny metode til opbygningen af gulve, der giver de fleste af fordelene ved klassiske hårdttræ, men er mindre modtagelige for den skade, ofte lidt af den mere traditionelle sort. De er også lettere at oprette og arbejde med end radiant opvarmningsanlæg.

Grundlæggende Design

Manipuleret hårdttræ gulvbelægning ikke nødvendigvis er fremstillet udelukkende af hårdttræ. Flere tynde plader af træ overholdes sammen for at gøre manipuleret hårdttræ planker, og de nederste lag er ofte af en billigere sort end det øverste lag, som er den eneste, der faktisk set. Det øverste lag, derefter, er færdig med finér plader, hvilket gør gulvet attraktiv og holdbar.

Cross-lags konstruktion

Lagdeling flere tynde plader af træ til at konstruere en etage planke, i stedet for at skabe en planke ud af en solidt stykke af løvtræ--som i traditionelle trægulve--tilbyder flere fordele. En af disse er evnen til at lag plader i modsatte retninger. Denne cross-lags konstruktion begrænser mængden alle planke kan svulme eller kontrakt med normal miljømæssige fugtighed udsving. Træ naturligt udvider bredde-Wise med fugt, så som en tynd plade svulmer eller kontrakter, dets naboer vil naturligvis modvirke denne handling, fordi de står over for den modsatte retning, hvilket reducerer skader såsom sprængning, vridning, gabende og cupping ofte erfarne med solid hårdttræ planker.

Indstillinger

Manipuleret hårdttræ kommer i forskellige størrelser; planke tykkelse varierer generelt fra 1/4 til 9/16 tommer, bredden fra 2 1/4 til 7 inches og længde fra 12 til 60 inches, der går imod traditionelle trægulve, som er 3/4-tommer tyk og 2 1/4 inches lang. Manipuleret hårdttræ er også kniv skæres, i modsætning til saw cut, som giver mulighed for store skår af hårdttræ skal skæres i mindre planker og for flere design tilpasning. Klienter kan angive næsten enhver form for mønster, fra zigzag til lang og tynd og farver spænder fra bøg til mørke kirsebær.

Installation

Fordi manipuleret hårdttræ gulve er så meget mere resistente over for fugt end solid hårdttræ planker, de kan installeres over konkrete undergulve, givet en fugt barriere er installeret først, og er et godt valg til radiant opvarmningsanlæg. De kan også installeres ved hjælp af søm, hæfteklammer, lim eller flydende teknikker, som "flyder" et gulv som et stykke over et område og sikkert det på kanterne, versus fastgørelse det med jævne mellemrum hele et værelse. Mens traditionelle hårdttræ kan bruges med strålevarme, givet de rette forholdsregler, de er typisk naglet og kan ikke installeres over beton, i kældre eller i områder, der oplever høj grad af fugt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com