Hvad er meldug?

August 8

Meldug er en tynde svamp vækst, der er normalt sort, hvid eller grå. Selv om skimmel og meldug er synonym for de fleste mennesker, er en faktisk årsagen til den anden. Meldug har to hovedtyper, vokser under visse betingelser og i visse typer af lokationer, kan behandles effektivt i et par måder og kan være forhindret i at vokse med flere proaktive metoder.

Typer

Meldug og dunede meldug er de to hovedtyper af mug. Meldug afregner på blomstrende planter som roser, mens dunede meldug afregner på landbruget planter som kartofler.

Årsag

Meldug er forårsaget af skimmelsvamp, der er planter, der kræver fugt og varme temperaturer til at vokse. Skimmel udvikler på ikke-syntetiske stof, træ og papir.

Beliggenhed

Hvor du finder skimmelsvamp, vil du normalt finde meldug. I boliger sker dette normalt i fugtige, varme områder med dårlig lys og dårlig luft omløb. Skabe, kældre og badeværelser er de sædvanlige syndere.

Behandling

Selv om meldug fjernelse ikke virker på papir og tekstiler, kan meldug på en hård overflade elimineres ved at sprøjte en meldug remover løsning på det. Blegemiddel løsninger dræbe effektivt skimmel og meldug samt.

Forebyggelse

Holde et sted hvor meldug forventes at vokse--såsom closet eller badeværelse--så rene som muligt. Fjerne fugt ved at opvarme rummet for en stund; derefter åbne døre og vinduer, eller bruge klimaanlæg og affugtere til at tørre luften eller køle det ned, så fugt fjernes. Ventilere lukket ned eller dårligt ventilerede rum ved at åbne døre og vinduer og ved hjælp af elektriske eller udstødning fans (i skabene, sørge for tøj er tør og hænge dem løst til at tillade luft at cirkulere omkring dem).

Sundhedsrisici

Indånding eller indtagelse meldug kan udløse astma eller allergi (selv hos personer, der har ingen allergi, hvis koncentrationen af meldug og skimmel er højt nok). For mennesker, der har kronisk lunge eller immunsystem problemer, kan meldug og skimmel øge sandsynligheden for feber, infektioner og lungebetændelse-lignende symptomer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com