Hvad er meningen med en falsk loft?

August 10

Hvad er meningen med en falsk loft?

Falske lofter, også kendt som nedhængte lofter, adskiller sig fra standard lofter som de hænge tættere til jorden under den oprindelige loft struktur. Der er normalt en hule rum mellem det oprindelige loft og det forsænkede loft, som kan være nyttige for lyd proofing lejligheder i samme bygning.

Materialer

Falske lofter er normalt fremstillet af stål fliser og suspenderet fra indramning strøer i tagene. Fordi der er en kløft mellem loft i en lejlighed og ordet af en anden, dæmpet støj betydeligt, som det har brug at rejse gennem hullet i loftet. Nogle falske lofter er lavet af akustiske fliser, der begrænser lydtransmission yderligere ved at absorbere lyde, der passerer gennem dem..

Struktur

Den forsænkede loft struktur er hængt fra robust metal ledninger under det oprindelige loft. En falsk loft normalt hænger et par inches fra taget, men nogle ligge så meget som en fod under den oprindelige loft struktur. Stål flise struktur af nedhængte lofter er normalt understøttes af et gitter med metalstel, der kører i hele bredden af rummet. Molding forbindes derefter til væggen på tværs af det samme værelse plads. Resten af gitteret understøttes ved at hænge ledninger, som får ekstra støtte fra støbning på væggene.

Fjernelse

Nedhængte lofter kan fjernes så nemt, som de først var anbragt. Loftspaneler simpelthen nødt til at være gled væk for at afsløre det gitter, som holder det forsænkede loft på plads. Dette kan nu blive afbrudt og det forsænkede loft fjernet fra den oprindelige tag.

Fordele

Foruden lyd proofing fordele, er falske lofter også nyttigt for at skjule rodet ledninger, isoleringsmaterialer og rør. Store virksomheder bruger ofte falske lofter til at installere HVAC-systemer at støtte rense luft flow. Selv om ledninger og luft flow systemer ikke vil være synlig, kan de let tilgås af glidende lager loftspaneler og erstatte dem, når arbejdet er gjort. Falsk loft strukturer er relativt billig og hurtig at installere, især sammenlignet med traditionelle tag anlæg.

Ulemper

Selv om billige og forholdsvis effektiv, har nedhængte lofter også en række ulemper. Akustiske fliser kan være tilbøjelige til forfald over tid, resulterer i en utiltrækkende gul farve, der kan ødelægge indretningen af et rum. Nedhængte lofter skal også udskiftes hvert par år, da de ikke er så robust som traditionelt installeret lofter. Falske lofter er også mere tilbøjelige til vand pletter og skader på grund af overskydende fugt i atmosfæren. En oplagt ulempe af nedhængte lofter er, at de reducerer den samlede størrelse af et værelse. Selv om dette kan være af lille betydning i bygninger med højt til loftet, kan det skabe en trange og klaustrofobisk fornemmelse i flere standard-størrelse værelser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com