Hvad er meningen med en vand Closet?

June 26

Vand closet er gamle udtryk bruges sjældent i dag, fordi det er forældet og erstattet af andre udtryk. Det er undertiden stødte i ældre litteratur og periode stykker af 1800 lejlighed udbydes nu. For studerende gad vide hvad denne sætning betyder, eller for dem er nysgerrige omkring dens originations der en meget enkel forklaring.

Definition

Definitionen af vand closet går tilbage til den meget opfindelsen af toilettet. Denne opfindelse, oprettet i 1884 blev faktureret som en enhed, der tillod folk at gå på toilettet i privatlivets fred for deres eget hjem. Vand closet lignede toiletter i dag, med en pneumatisk vand levering system, der fremhævede den u-formede fælde og en skål, som er velkendt for enhver, der har et toilet i dag.

Opfinderen af vand Closet

Opfinderen af vand closet var en mand ved navn Alexander Cummings. Det blev foretaget af et selskab kaldet Henry Huber & Co Vand closet i første omgang solgt til husejere og andre stand til at råd til det, men snart det sprede sig og blev udbredt. Selve systemet er ansvarlig for at ændre den måde mennesker bortvejret af affald og er derfor en instrumental opfindelsen, der ændrede sanitet. Dette er grunden til udtrykket vand closet blev så udbredt.

Nomenklatur

Selve udtrykket vand closet anvendes til ethvert rum, der holder et toilet, eller flushable affald udvisning system. Selv om den oprindelige flushable toilet blev også kaldt en vand closet, terminologien udviklet sig til også for at omfatte det rum, der holdt på toilettet. Dette er sandsynligvis skyldes, at den vigtigste grund til at besøge dette rum er at bruge flushable toilettet, der er omhandlet af samme navn. Disse værelser ofte holdt køkkenvaske og vandhaner med et badekar.

Skik og forkortelser

Vand closet er den måde, mange henvise til badeværelse i Storbritannien. Det er ofte forkortet som på døre eller i skiltning, som W.C. I nogle tilfælde kan udtrykket vand closet henvise til ethvert rum med en vask skål, vandhane eller vaske basin. Det typisk angiver rindende vand, dvs. Hvis ingen toilet er til stede, det er sikkert at antage rummet med evnen til at mindst rense dem, hænder og ansigt er givet navnet vand closet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com