Hvad er mest sandsynligt at spise min Tiger liljer?

May 26

Hvad er mest sandsynligt at spise min Tiger liljer?

Tiger lily blev første gang beskrevet i 1753 af svenske botaniker Carl von Linne. Mange dele af planten er spiselig, herunder pære, som siges at smage ligesom kartoffel. Men, lilje er bedre kendt for sin fyrige, dekorative blomster. Lilje er resistente over for sygdommen, men den røde lilje Bille og nogle pattedyr kan angribe det.

Normal vækst vane

Tiger lilje- eller Lilium lancifolium - er en nem at dyrke haveplante. Blomsten har krøllede kronblade af enten orange eller rød-orange med en dappled eller plettede mønster. Blomsterne har en lang støvdrager fremspringende fra midten, mens blomsterhoveder ansigtet nedad langs stænglen. Nogle arter kan vokse op til 6 fod i højden, men de fleste haveplanter generelt vokser mellem 24 og 48 inches i højden.

Plantning og dyrkning af betingelser

Tiger Lilje løg bør plantes mellem begyndelsen og midt på efteråret når temperaturerne er køligere. Hvis du bor i et varmere område, kan pærer plantes i sent efterår. De trives i fugtig jord og fuld soleksponering, men kan vokse i skygge, forudsat de modtager nogle direkte sollys. Løg bør fordelt mellem 9 og 12 inches fra hinanden, når de plantes. Vandes regelmæssigt for at sikre de har en rigelig forsyning af vand, men over vandet ikke.

Tiger Lily skadedyr

Tiger lily er meget resistente, men er modtagelige for angreb fra den røde lilje beetle. Beetle spiser blade, stængel og blomster. Kvindelige røde lilje beetle lægger æg, som klækkes og angribe anlægget. Mosegrise og spidsmus også spise tiger lily pærer, mens hjorte og kaniner spiser hele anlægget.

Skadedyr forebyggelse

Pick og ødelægge røde lilje Bille larver, manuelt eller med en blød børste. Alternativt sprøjte et insekticid opført for røde lilje biller, efter fabrikantens brugsanvisning. For at beskytte liljer fra kaniner og hjorte, hegnet blomsterbed med tråd hjorte hegn.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com