Hvad er Minka belysning?

October 27

Hvad er Minka belysning?

Minka belysning refererer til en række dekorativ belysningsprodukter fremstillet og solgt af gruppen Minka. Minka har nationale distributionscentre i Corona, Californien og Concord, North Carolina, at sende sine produkter i hele USA. Hovedsæde i Corona, billethajer Minka sig selv som en leder i dekorativ belysningsindustrien.

Mærker

Minka belysningsprodukter er opdelt i flere mærker: atmosfære, som er primært grundlæggende gulv og bordlamper; Minka-Lavery, der primært fokuserer på lysekroner; Metropolitan, som omfatter lysekroner, vedhæng og applikationer; Den store udendørs, som fokuserer på udendørs belysning; George Kovacs, som er inspireret af midten af århundredet design af George Kovacs; og GK lokaltog, en division af George Kovacs som fokuserer på belysning jernbanesystemer.

Andre mærker

Minka har også eksklusive licensprodukter gennem sit samarbejde med detail- og underholdnings selskaber som Jessica McClintock Inc. og Walt Disney Co Minka samarbejder også med Kathy Irland hjem og Hearst Castle sikkerhedsmærker og har et udvalg af Energy Star-produkter, som overholder internationale standarder for energieffektive produkter.

Produkter

Minka belysning lineup er omfattende. Det omfatter lysekroner; vedhæng; applikationer; gulv, væg og tabellen lamper; tre serier af inventar; fluorescerende lys; Skyl mounts; lanterner; og rail belysning. Minka tilbyder lys til indendørs og udendørs brug, og for både bolig- og kommercielle indstillinger.

Detailhandlere

Minka har detail-partnere i form af lokale belysning virksomheder i USA. Det har også forhandlere i Canada, Puerto Rico, Brasilien, Jamaica og Cayman Islands. Minka har mere end 2.100 partnere på verdensplan.

Fans

Selv om Minka er bedst kendt for sin belysning, bærer det også loft fans. Disse er tilgængelige under varemærket Minka-Aire. Selskabet sælger fans i 70 forskellige stilarter og designs.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com