Hvad er MinusOne Kelvin køleskab?

March 13

The Sims 3 er et videospil, der tillader brugere at oprette tegn i en online verden og kontrol, hvad der sker med disse tegn. Næsten alt er muligt, fra fastsættelse af en figurs personlighedstræk til udseende, selv en karrierevej. Et potentielle karriere sti er ved at blive en kok, og spillere i sidste ende kan tjene MinusOne Kelvin køleskab til figurerne.

The Sims 3

Sims 3-spil er lavet af EA Games, og du kan afspille det på Apple Mac-computer og de fleste pc'er. Spillet er en simulation-type genren, hvor spillerne oprette figurer, der kan interagere. Figurerne flytte omkring deres nabolag og byen, gøre ønsker og endda falde i kærlighed. Når den er oprettet, tegnene står over for udfordringer, som kan optjene belønninger og ekstra point. Nogle af disse belønninger omfatter emner såsom MinusOne Kelvin køleskab.

MinusOne Kelvin køleskab

MinusOne Kelvin køleskab er en belønning, som du kan købe ved hjælp af point, der optjenes ved at flytte gennem niveauer i den kulinariske karrierevej. Køleskabet er til stede i spillernes familie opgørelse når den kulinariske karriere er indtastet, men det er ikke tilgængelig indtil nok point som er optjent ved at nå niveau 10 på den kulinariske karrierevej. MinusOne Kelvin køleskab koster 4.000 reward-point, eller simoleons.

Kulinariske karrierevej

Start en karakter som kok på enten diner eller bistroen, og give din karakter en kulinarisk træk at hjælpe lette progression gennem de kulinariske karrierevej. Der er 10 samlede niveauer i kulinariske karriere, hvoraf nogle omfatter veggie udsnitsfilter og chefkok. Efter endt niveau 1 til 9, tegnet endelig bliver en fem-stjernet kok og har optjent nok point for at være berettiget til MinusOne Kelvin køleskab.

Køb

Når du har optjent 4.000 simoleons og en fem-stjernet kok i kulinariske karriere, kan du ønsker at købe MinusOne Kelvin køleskab. Gå til "Køb Mode" og derefter "Apparater" og derefter "Store apparater," at vælge MinusOne køleskab. Du kan også gå til "Køb Mode" efterfulgt af "Køkken" og derefter "Køleskabe" og vælg MinusOne derfra. MinusOne Kelvin køleskab vil give Sims spilleren en tre-timers moodlet for Køleevne stemninger Hvis tegnet bruger ingredienser fra køleskabet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com