Hvad er naturligt insekt afvisende bygning materialer

November 2

Hvad er naturligt insekt afvisende bygning materialer

Når man bygger et hus, ønsker du at vælge de bedste byggematerialer rådighed for at sikre, at din færdige hjem er både attraktive og funktionelle. Mens mange moderne arkitekter foretrækker at bruge kommercielt produceret byggematerialer, gør mange boligejere mere øko-venlige valg ved hjælp af naturlige byggematerialer. Ikke kun er naturlige byggematerialer bedre for miljøet, men de kan også have skjulte fordele, som naturligt insekt-afvisende egenskaber, der vil hjælpe med at beskytte dit hjem fra angreb.

Gulvbelægning

Når du opbygger et hjem, er at vælge gulvmateriale en vigtig beslutning. Ikke alene er gulvet, en af de mest synlige byggematerialer, men du også vil have noget, der er funktionel og nem at rengøre. Naturmaterialer, såsom løvtræ og bambus, foretrækkes ofte over vinyl eller linoleum for udseende, men nogle naturlige materialer har yderligere fordele. Cork flooring, for eksempel, frastøder naturligt insekter, mug og mikrober. Denne type af gulve er blød på fødderne og kan være meget attraktiv. Du kan muligvis selv finde genanvendt korkgulve til en mere miljøvenlig løsning.

Termite barrierer

Fysiske hindringer er en af de mest effektive måder at forhindre termitter nogensinde ind dit hjem. Disse hindringer er ofte begravet i jorden omkring fundamentet, og mange forskellige typer er tilgængelige, herunder flere naturlige valg. I stedet for at sprøjte kemikalier omkring dit hjem eller installere en dyre kommercielle termite barriere, overveje at hælde en barriere består af sand, basalt eller knust vulkanske slagger. Disse materialer er både naturlige og effektive i repelling termitter, fordi de er uigennemtrængelig, så længe partiklerne er stor nok, at termitter ikke kan bære dem væk.

Cedar tagdækning

At vælge den rigtige tagdækning til dit hus er en kritisk beslutning som et utæt tag kan annullere ud tusindvis af dollars brugt på at opbygge en kvalitet stel og foundation. Når det kommer til en høj kvalitet, attraktivt tagmateriale, drej mange boligejere til cedar. Dette materiale er både naturlige og effektiv, selv om det kan være dyrere end andre materialer. Cedar forbedrer luftcirkulation og er et naturligt insekt-afvisende materiale. Cedar er ofte brugt i barkflis form og som et materiale til bygning opbevaring kister, så det er kendt for sin insekt-afvisende egenskaber.

Hårdttræ tømmer

Mange typer af hårdttræ tømmer er naturligt insekt-afvisende, især hvis de er trykimprægneret. Nogle af de mest resistente løvtræ omfatter redwood, cypres og cedar, men disse materialer vare ikke så længe som andre byggematerialer. I rækkefølge for hårdttræ at være bruge den mest effektive i repelling insekter, herunder termitter, kernetræ, del af det træ, hvor de naturlige stoffer er mest koncentreret. Ubehandlet træ bruges til pyntede og landskabspleje kan kun vare et par år; så hvis du planlægger at bruge disse materialer, forskning nogle behandlingsmuligheder at beskytte den.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com