Hvad er nødvendig for at få slippe af Clover-Like ukrudt?

October 17

De fleste mennesker forbinder ikke kløver med ukrudt, så boligejerne ofte puzzlingly forhøre sig om tilstedeværelsen af kløver-lignende ukrudt i deres græsplæne, der er vanskelige at fjerne. Disse kløver-lignende ukrudt er faktisk Kløver, sig selv, meget konkurrencedygtige på grund af dens evne til at bruge kvælstof i en form, som andre planter ikke kan bruge. Heldigvis, med nogle omhyggelig viden og effektiv brug af ukrudtsbekæmpelse strategier, kan du slippe din græsplæne af problematiske kløver ukrudt.

Kløver som ukrudt

Kløver er et løst defineret begreb, der omfatter planter fra Trifolium, Medicago og Melilotus slægten. Inkluderet i hver enkelt af disse er en invasiv eller konkurrencedygtige arter, der kan skabe et problem for boligejere. Kløver-arter, der anses for en ukrudtsplante hører til en af tre kategorier, årlige Kløver, sweetclovers eller staude kløver. Det er vigtigt at identificere den nøjagtige art, der forårsager problemer i din plæne eller haven fordi herbicider vil typisk kun rettet mod specifikke arter.

Herbicid anbefalinger

Der er mange herbicid kemikalier bruges til at styre invasive Kløver, herunder isoxaben, oryzalin, trifluralin eller pendimethalin, glyphosat og nogle andre. Nogle af disse er formuleret som pre emergent herbicider anvendes til græsplæner og haver før enhver kløver vises. Andre er post emergent, kontakt herbicider, som du kan sprøjte direkte på kløver blade engang opdager det. Valget af hvilken type af herbicidet bruge afhænger helt af om du forsøger at forhindre en fremtidige kløver udbrud eller hvis du forsøger at kontrollere Kløver, der allerede er brudt ud i din plæne eller haven.

Ansøgning metoder

For at opnå de bedste resultater, altid følge brugsanvisningen trykte program præcis. Men der er nogle generelle retningslinjer, der kan bidrage til at øge dine chancer for succes kløver kontrol. Du bør tid efter emergent herbicid applikationer, så kløver ukrudt er mindre end 3 til 4 inches i højden; Kløver vil ofte vokser herbicid skade, hvis det er højere end 4 inches. Mange af herbicider godkendt til kløver kontrol på plænegræs vil skade prydplanter og andre ønskeligt planter, så sørge for at beskytte din ønskeligt planter fra direkte herbicid kontakt og fra at kontakte nogen herbicid drift.

Andre overvejelser

Kløver kontrol opnås bedst gennem en integreret tilgang, der kombinerer hånd-trækker, barkflis applikationer, bevare sundhed og kraft i de planter, der kløver angriber og andre fysiske og mekaniske metoder med lejlighedsvise brug af herbicider. Stol aldrig på herbicider alene til kontrol kløver eller nogen andre ukrudt, så denne tilgang kan gøre mere skade end gavn ved at opbygge herbicid tolerance i weed målarter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com