Hvad er nødvendig for at installere laminat & Hardwood gulve?

March 9

Installation af gulve er en udfordring, men med de rette værktøjer og udstyr næsten enhver boligejer kan mestre projektet. Laminat gulve er nemmere at installere end hårdttræ, men er modtagelige for luftfugtighed og bør ikke bruges i badeværelser eller saunaer. Trægulv kræver moderat snedkeri færdigheder og tage mere tid til at installere.

Undergulv

Laminatgulve kan installeres over de fleste typer af eksisterende gulv. De er designet til at flyde over med undergulvet snarere end at være naglet.

Hårdttræ gulvbelægning skal installeres på et undergulv. Krydsfiner subflooring er den mest almindelige. En eksisterende undergulv eller hårdttræ gulv kan anvendes, hvis det er i topform.

Installere en dampspærre, såsom 15 pund følte, nedenunder begge typer af gulve. Dette blokerer fugt og tilføjer nogle lydisolering.

Gulvbelægning

Laminat gulve fås i mange forskellige stilarter. De mest almindelige ligner hårdttræ, men findes også mønstre og farver. Den mest populære type af laminatgulve består af planker svarende til hårdt træ planker, som passe stramt til hinanden uden sømning.

Trægulve er solgt ufærdige eller prefinished. Ufærdige Gulvbelægning er nemmere at installere, så du ikke behøver bekymre dig om mindre ridser. Prefinished gulve er mindre arbejdskrævende, fordi de ikke kræver sandspredning og efterbehandling. Kun et par farver er tilgængelige.

Værktøjer til laminatgulve

Både laminat og hårdttræ gulv planker skal skæres til at passe rummets dimensioner. En gering sav er bedst for lige nedskæringer, som justeres planker med væggene. Så, at passe planker nedenunder trim, bruge en jamb.

Nogle laminatgulve passer sammen uden brug af værktøj, mens andre skal udnyttes på plads med en gummihammer. Limen er undertiden nødvendig. Læs anvisningerne på dine gulve til at se hvilken type du har.

Værktøjer til trægulve

Trægulv skal være naglet. Søm de første tre rækker i hånden, ved hjælp af negle, der vil trænge undergulvet af mindst en tomme. Bruge en gulvbelægning sømpistol til resten af rummet. En kølle anbefales at tappe sted hver ny planke stramt. Bruge et brækjern for at kile den sidste bord i position.

Tærskler og sokler

Hvis dit nye gulv ikke er perfekt niveau med det næste rum, kan en tærskel lette overgangen. Brug en boremaskine til at skabe pilot huller lidt mindre end de negle du planlægger at bruge.

Sokler dække hullet mellem bunden af væggen og gulvet. Du kan bruge din gamle fodpaneler eller installere nye. Tilføje sko molding nederst på sokler for en gnidningsløs overgang mellem væggen og gulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com