Hvad er nødvendig for at installere skræl og Stick gulve?

December 19

Skræl og stick gulv fliser kan installeret uden hjælp fra en professionel gulvbelægning installer, fordi der er ingen lim krævede og processen kræver lidt mere end matcher din flise mønster. Selv om proceduren er enkel, hvis du ikke har et par nødvendige værktøjer, kan installation af skræl og stok flise være et mareridt.

Underlag eller udjævning sammensatte

Skræl og stick flise kræver en jævn, plan overflade, ligesom de fleste gulve ikke, eller du kan støde på problemer med peeling eller buler efter installation. Hvis din undergulvet overflade ikke er plan, skal du installere en 1/4-tommer krydsfiner underlag over alle overflader undtagen beton. Til konkrete gulve, der er ujævn, anvende en nivellering sammensatte og lad det tørre helt efter fabrikantens anvisninger.

Primer

Ofte, nævner skræl og stick flise retninger ikke at primer er nødvendig før installation over en porøs overflade. Lim på bagsiden af de fleste peel-og-stick fliser aldrig tørrer helt, og primer giver en overflade for lim til at holde sig til. Dette er det vigtigste, når undergulvet overflade er porøse, som krydsfiner eller beton. Spørg din forhandler som primer anbefales for mærket af fliser du bruger. Primere bruges til flise installation er typisk en tyndere blanding end væggen primer, designet til at forsegle porer i undergulvet overflade. Installer ikke fliser, indtil primeren er helt tørt.

Målebånd og kridtstreg

Før om dine fliser, rummet skal måles og midten af rummet er markeret. For at gøre dette, er et målebånd og kridtstreg påkrævet. Kridtstreg bruges også til at markere rum i kvadranter. Fliser er lagt i hver kvadrant, begynder ved midten og arbejder langs kridtstreg.

Carpenter's Square, blyant og Utility Knife

Langs vægge og omkring hjørner kan fliserne ikke passer uden at skære. Disse områder kræver flise skal skæres til at passe ordentligt. En tømrer square sikrer en lige linje. Lægge den langs den flise, hvor den skal skæres, og markere snittet med en blyant. Næste, klippe langs linjen med en hobbykniv, der er skarpe nok til at gøre en ren, lige snit.

Rullerne

Et gulv roller hjælper til at trykke på fliserne ned, udglatte nogen bump eller lufthuller under fliserne. Som du lægge hver flise, rulle over kanterne let med en mindre roller, såsom en tapet roller, og derefter, når installationen er fuldført, bruge en større sal roller og roll over hele overfladen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com