Hvad er nødvendig for at ramme en væg?

September 25

Hvad er nødvendig for at ramme en væg?

Efter grundlæggelsen er væggene det vigtigste element i enhver bygning. De giver det skelet, som bygningens udvendige og indvendige hænge, og de støtter alt over dem, herunder yderligere gulve, lofter og tag. Med ordentlig planlægning og de rigtige redskaber, kan enhver med grundlæggende snedkeri færdigheder ramme en solid væg.

Planlægning

God planlægning er nøglen til ethvert byggeprojekt. Professionelt udarbejdet arkitektoniske planer er at foretrække, men i en snæver vending en håndlavet skala tegning vil være tilstrækkeligt. Ideen er at have en guide til at hjælpe dig med at bestemme dit materiale og udstyr behov, organisere projektet og visualisere det færdige projekt vil ligne. Kontakt din lokale bygningsreglementer, hvis du er usikker på kravene i dit område.

Tømmer

Vælg tømmer til dit job. En metalindrammet væg består af horisontale sole og top plader adskilt med vandret studs. Indramning tømmer kommer i forskellige længder og bredder, så højden og placering af væggen vil fastlægge typen af tømmer anvendes. For eksempel, kræver ni-fods lofter studs, der er mindst 108 inches lang. Nogle bygherrer foretrækker 6 inche brede planker til ydervægge og nogle bærende vægge. Endelig skal noget tømmer, der rører snavs eller beton være trykimprægneret til at modstå fugt.

Negle

Hardware isle i hardware og hjem forbedring butikker overløb med forskellige søm typer. Der er negle for finish tømrerarbejde, tagdækning, pyntede og et væld af andre formål, men du skal bruge 16d indramning negle for at ramme din væg. En kasse med løs negle vil gøre hvis du bruger en hammer til at ramme, men en sømpistol kræver negle holdt sammen af plastik strips.

Værktøjer

Rigtige værktøjer er et andet væsentligt element i væggen indramning. Et målebånd er obligatorisk, helst en metal, en der forbliver stiv mens måling længere afstande. Du skal også bruge en rundsav til skære tømmer og en tømrer blyant og pladsen til mærkning cutlines. Endelig, mens du kan ramme med en hammer, en kompressor-drevne sømpistol vil gøre jobbet går meget hurtigere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com