Hvad er nødvendig for at tilslutte en opvaskemaskine?

November 27

Udskiftning af apparater kan være dyrt, så spare penge ved at installere det selv kan hjælpe med at dække nogle af udgifterne. Sommetider dette er ikke en god idé - gas komfurer, for eksempel, bør altid være installeret af en pro for en sikkerheds skyld. Men opvaskemaskiner er forskellige, med kun to linjer at vedhæfte, og de fleste mennesker kan administrere fint på egen hånd. Nøglen er at have de rette værktøjer på plads, før du begynder, at undgå enhver midten projekt ture til hardware butik.

Skruetrækkere

At have et udvalg af både flathead og Phillips skruetrækkere på hånd er vigtigt. Phillips skruetrækker vil få mest brug, men nogle producenter bruger flathead skruer til at stramme klemmer eller tilknytte brugerdefinerede fronter, og du vil ikke vide, før du begynder. Skruetrækkere anvendes til at fastgøre frontpanelet, sikre opvaskemaskine til undersiden af tælleren, fjerne og erstatte omsnøringsbånd og lås klemmer på plads. En skruetrækker med flere udskiftelige hoveder af forskellige størrelser virkelig kommer handy her.

Skruenøgle

Fordi VVS er involveret, skal du bruge en skruenøgle. En justerbar skruenøgle vil hjælpe du vedhæfte slanger og kobberledningen, og gør det muligt at opnå maksimal sikkerhed i tilslutninger. I en knivspids, en tung sæt af tang kan gøre det samme job, men det kan være mere frustrerende, fordi de vil glide af forbindelsesmodulet med hver tur. Nogle installation kits give en engangs skruenøgle af den korrekte størrelse - det vil være et fladt stykke metal med et hul i den ene ende og en halvmåne udskæring på den anden--tjekke din kit, før du begynder.

Tænger

Tunge tænger kan hjælpe med stramning stik i områder, der er akavet for en skruenøgle, men nål næse tænger er især nyttige, når tilslutte det elektriske felt. Du bliver nødt til at indhylle den nøgne ende af kobbertråd omkring en terminal, og der er kun så meget plads under terminal hovedet. Nål næse tænger leverer nok kraft til at ombryde den stive ledning sikkert i stramme pladsen. En sikker wrap er vigtigt, fordi når opvaskemaskinen er på plads, det er en masse problemer med at trække det tilbage ud igen hvis ledningsnet kommer løs og enhed stopper få magt.

Ratchet sæt

Afhængig af model, kan du bruge en skralde og en række stik vedhæfte vand ventiler og dræne ventiler. Igen, tænger kan arbejde i en knivspids, men vil ikke opnå den strammeste turn og vil være frustrerende. Det er altid bedst at bruge de værktøjer, designet til jobbet. Før du begynder installationen, tjekke din opvaskemaskine installationsmanual for at se, hvis en skralde sæt er nødvendigt. Hjem forbedring butikker sælger billige grundlæggende sæt for mindre end $10.

Kniv og niveau

En regelmæssig razor knife eller boks cutter er nødvendigt at fjerne opvaskemaskinen fra emballagen, men det kommer også handy til at trimme ekstralange vand eller afløbsrør. Disse linjer bør kun så længe de skal være, men producenterne ofte indeholde lange længder af slangen til at give mulighed for forskelle i set-up. Et niveau er af allerstørste betydning--når opvaskemaskinen er på plads, niveau kan du justere fødder for maksimal stabilitet. En uensartede opvaskemaskine kan være støjende, ineffektiv og i sidste ende lække.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com