Hvad er nødvendige for at gøre bordplade springvand?

June 7

Lytte til et blidt strømmende vandløb er afslappende. Lyden af vand har en beroligende effekt på sindet. Placere en bordplade springvand i dit hjem giver samme afslappende virkning og forbedrer luftkvaliteten. Springvand producerer også hvid støj, der dæmper baggrundslyde og reducerer spændinger. Du kan tilføje dufte for at få gavn af aromaterapi. En synlig strøm af vand øger også dets afslappende virkning.

Bygning din bordplade springvand

Alle springvand har fire komponenter: beholder, pumpe, dekorative rock eller andre accent materiale og vand. Du kan knytte en flow tud til pumpe med plastslanger, men det er ikke nødvendigt at få effekten af vand strømmer. Basere din markering på personlige smag og placering af springvandet. Placeringen af et springvand til et offentligt kontor kan være anderledes end en til dit hjem. Derhjemme, kan du ønsker at placere en bordplade springvand i et soveværelse for at opfordre resten, i dit hjem kontor til at stimulere dit sind og blokere ud distraktioner eller i en stue til at nyde den afslappende lyd med andre.

At vælge en beholder

Din beholder skal være dybt nok til at holde vand nok til at oversvømme pumpen. Mindste højde er 3 inches med en diameter på mindst 9 inches. De fleste mennesker finder en parabol de sjældent bruge eller kontrollere garage salg og donation butikker for noget de kan lide.

Hvis du vælger en pumpe

Du har brug for en lille pumpe som dem der bruges i akvarier. Nogle pumper er designet til bordplade springvand. Batteri og solar powered pumper er tilgængelige, hvis du foretrækker at undgå at have en ledning.

Tilføje Accent materiale

Nu er det tid til at bruge din fantasi og have det sjovt. Springvand kan have et tema eller simpelthen være en dekorativ accent, der passer til den placering, du har valgt. Små planter, figurines, klipper og dekorative sten egner sig til springvand. Vælg materiale, der supplerer farven af din container og beslutte, om du ønsker at se den vand tilstrømmende eller bare høre det. Hvis du vil bruge en tud, vælge en, der passer til størrelsen på din container uden sprøjt vand over rælingen. Prøv at arrangere dit materiale på forskellige måder ved at dreje på pumpen og eksperimentere med forskellige effekter.

At finde den højre lyd

Når du tilslutter pumpen og vandet begynder at strømme, kan du justere klipperne og andre indretning til at skabe den lyd, du bedst kan lide. Strømmen kan være begrænset, flyde ned sten eller andre sten, eller du kan bruge plastslanger at bære vand til et springvand armatur og hæld det tilbage ned i beholderen. Hold øje med sprøjt uden for beholderen at undgå skader på dit bord.

Tilføjer duft

Strømmende vand producerer negative ioner, der absorberer ubehagelige lugte og urenheder fra luften. For at få gavn af aromaterapi, tilføje en duft. Vælg en passende duft. Citrus er stimulerende og udrensning, mens lavendel er afslappende.

Vedligeholde din springvand

Springvandet skal lidt vedligeholdelse end at tilføje vand på grund af fordampning. Bruge destilleret vand til at undgå mineralforekomster, der kan tilstoppe pumpen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com