Hvad er nødvendige for at gøre en hydroponiske System fra husholdningsartikler?

January 26

Hydroponiske havearbejde har en række fordele i forhold til traditionelle jord havebrug. Hydroponiske planter er fri for de sygdomme, der angribe jorden, og de får en optimal balance af næringsstoffer. På grund af disse ting, kan de vokse hurtigere og bedre end deres jord-vokset modstykker. Du behøver ikke at være rige eller teknologisk begavet at starte dine egne hydroponiske garden. Du kan gøre en hydroponiske system ud af fælles materiale, som du højst sandsynligt have liggende omkring dit hus.

Pot

Det mest grundlæggende element i enhver hydroponiske system er den samme som for enhver jord-baserede system. Du har brug for en pot eller nogle andre voksende container. En blomsterkrukke vil gøre fint. En plastikspand vil også arbejde. Hvis du har ingen af delene, kan du endda bruge en fælles 2-liters sodavandsflaske. Hvis du bruger noget andet end en blomsterkrukke, dog vil du nødt til at skære eller bore et hul i bunden, ligesom en blomsterkrukke har. Dette lader den flydende afløb ud. Du skal også bruge en bakke sæt nedenunder pot til at indsamle flydende efter det afløb og Gem det til senere genbrug. Urtepotter leveres ofte med deres egne afløb pan. Hvis du ikke har en, kan du bruge en bradepande eller bred, fladbundet skål.

Vækstmedium

Du vil også få brug for noget at holde rødderne af planterne understøttet, da de ikke angives i jord. Grus fungerer godt, og du kan have nogle bare liggende rundt udenfor. Groft sand virker også. Du kan også prøve vermiculit, som du måske allerede tilgængelig fra andre havearbejde projekter.

Kunstvanding

Du vil også brug for et middel til at levere næringsstoffer løsning for planter. En almindelig vandkande vil gøre ganske pænt. Bare vand dine planter fra en til tre gange om dagen. Hvis du ikke ønsker at blive generet med anvende naeringsoploesningen i hånden, kan du gøre din egen automatisk vandingsanlæg til det. Skåret bunden af en 2-liters flaske og bore to 1/8-inch huller i fælles landbrugspolitik. Opklæbe fælles landbrugspolitik i dyrkningsmediet og fylde flasken med næringsstof løsning. Det vil sive ud af hullerne til bare den rigtige kurs at holde planterne leveres med vand.

En alternativ metode

For en hurtigere og nemmere metode, kan du endda gøre væk med den voksende løsning. Bare fylde en spand eller 2-liters flaske med den øverste cut off med naeringsoploesningen. Cover toppen med hønsenet eller Styrofoam med huller skåret i det. Suspendere rødderne af planter gennem hullerne og ind i væske i beholderen nedenfor. Hvis du bruger denne fremgangsmåde, ikke skære huller i bunden af gryden. Med dette system vil du ikke løsning at løbe ud. Lade 2 til 3 inches af luft mellem støtte og på toppen af væsken, så rødderne kan få luft. Mens denne metode af hydroponiske havearbejde er nemmere og hurtigere at samle end anden metoden, gøre ikke alle planter godt med deres rødder konstant våd.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com