Hvad er nogle almindelige lydisolering skum?

February 19

Hvad er nogle almindelige lydisolering skum?

Lyden er en form for energi, der bevæger sig i bølger; ligesom andre former for energi, kan det blive afbøjet eller absorberet. I hjem og virksomheder tjener forskellige typer af skum ofte som en isolator mod uønsket støj. Visse typer af skum fungere som en annullering af lyden barriere, mens andre absorbere eller omdirigere lyden. Det er bedst at blive fortrolig med de særlige kendetegn ved hver fælles type skum lydisolering før at forpligte sig til en bestemt række.

Indvendige lydisolering skum

Interiør lydisolering skum, også kendt som lyd-blokerende skum, stopper lyd fra både ind og forlader en plads. Denne almindelige form for lydisolering skum er installeret i de indvendige celler af vægge og lofter at isolere lyd og reducere støj i værelserne. Det er også ansat i HVAC strukturer, maskinrummet, generator værelser og andre støjende indhegninger. Denne slags skum generelt kommer i store ruller og installeres under byggeprocessen, men det kan tilføjes efter anlægsfasen. Interiør lydisolering skum blokerer lyden ved at skabe en støj barriere. Ud over blokering lyd, hjælper denne slags lydisolering skum, reducere vibrationer. Elementer som afkobling skum, høj masse lyd blokerende skum og Mylar ofte komponere disse former for materialer, som ofte består af forskellige sammensat lag. I almindelighed, skum indvendige lydisolering foranstaltning omkring en til to inches tyk.

Lydabsorberende skum

I modsætning til indvendige lydisolering skum, lyd-absorberende skum--nogle gange kaldt "akustiske skum"--monteres på ydersiden af vægge og lofter. Denne type af lydisolering skum helt fjerne ikke støj, det dæmper i stedet på værelset støjniveauer. I visse applikationer forbedre lyd-absorberende skum lyd kvalitet og tale klarhed ved at reducere echo, forbedre den samlede akustik fra et rum. Denne proces er kendt som passiv absorption. Lydstudier, sport kontorer, motionsrum, kirker og hjem teater værelser ofte udvendige lag af lyd-absorberende skum, som normalt kommer i paneler. Lyd-absorberende skum har undertiden en karakteristisk åbne celle, pyramide eller "æg kasse" look. Fælles elementer af denne type skum omfatter polyurethan og melamin.

Spray skum

Spray skum fungerer på stort set samme var som interiør-monteret lydisolering skum, men er meget lettere at installere inden vægge, der allerede er konstrueret. Gør det selv-husejere og fagfolk installere lydisolering spray skum ved at bore huller i nærheden af toppen af en mur og fylde væggen hulrum med en langsom stigning skummende agent via en pistol, der er tilsluttet en cylinder fyldt med den komprimerede agent. Denne type af lydisolering skum er high-density og indeholder cellulose. Spray skum kits tjene som et økonomisk valg for lydisolering bolig strukturer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com