Hvad er nogle eksempler på analoge farveskemaer i Boligindretning?

April 4

Hvad er nogle eksempler på analoge farveskemaer i Boligindretning?

Nogle af de nemmeste farveskemaer til at skabe i dit hjem er analoge, hvilket betyder, at de er ved siden af hinanden på farvehjulet. Disse farver generelt ser godt sammen og er enten varm eller kold. Når udsmykning, er det bedst at vælge tre farver til farvepaletten, at vælge én farve som den primære farve. Denne farve vil vise sig mest i rummet med de sekundære farver som højdepunkter. Vælge nuancer af farver, der ligner den bedste effekt.

Blå, grønne og blå grøn

Blå og grøn skabe harmoni og instill en følelse af fred, der er mest sammenlignede til havet. Når det kombineres med blågrønne nuancer, er denne gruppering af farver en af de mest tiltalende i hjemmet. Disse farver er naturlig, og det gode ved dem er forskellige nuancer du har inden for dette interval. Fra turkis til dybblå at lime grøn, dine muligheder er din favorit nuancer af disse farver. Med grøn som en primær farve og blå og krikand som sekundære farver, vil denne cool farvekombination være beroligende.

Gul, Orange og grøn

For en varm analoge farvekombination, prøv gul, orange og grøn. Husk at vælge lignende nuancer af farver for den bedste effekt. Hvis du beslutter at gå med en støvet grøn, holde dæmpet de gule og orange farver samt. Lysegul som en primær farve på væggene lyser et rum. Kan du ikke lide tanken om orange, men tangerine er energiske og fungerer godt som en sekundær farve. På væggene tilføjer denne farve lys og varme. Sekundære farver, bleg grøn og orange vil oplive ethvert rum.

Lilla, Violet og Pink

En anden cool samling af analoge farver indebærer lilla nuancer. Violet er en tiltalende farve, fordi det ikke er alt for højt eller dramatisk. Det er rolig men du tilføje nogle spænding med lilla. Du kan også blødgøre værelser ved at tilføje nuancer af pink. Husk at kigge gennem hele spektret af nuancer for disse farver. Iskolde violet producerer en anden virkning end en rigere skygge. Vær ikke bange for at sætte lilla på dine vægge. Hvis du kan lide farven og har det rigtige tilbehør til at koordinere med det, vil din værelser spænder fra classy til dristige.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com