Hvad er nogle fordele ved vedvarende energikilder?

September 12

Begrebet vedvarende energikilder er ikke ny. I tusinder af år, har sejlere udnyttes energien i vinden til at udforske verden. Vand hjul drevne maskiner i gristmills og papirmøller i århundreder. I det moderne samfund, kan tilgængeligheden af fossile brændstoffer har overskygget fordelene ved vedvarende energiressourcer.

Fornyes fordele

Den mest markante fordel af vedvarende energikilder er at de er, ja, vedvarende, mens forsyningen af fossile brændstoffer er begrænset og målelige, og vil ikke blive genoprettet, når de er opbrugt. Fornyelse af enhver ressource er af stigende betydning som Jordens befolkning fortsætter med at vokse. Væksten bruger fossile ressourcer i et stadigt stigende tempo, der henviser til, at vedvarende energikilder, som vind og sol, ikke forsvinde for evigt med brug.

Miljømæssige fordele

En sætning, der er opstået som samfund har målt de miljømæssige konsekvenser af brugen af energi er "carbon footprint." Udtrykket henviser til mængden af drivhusgasser, der er fremstillet på grundlag af vores daglige aktiviteter, primært gennem afbrænding af fossile brændstoffer. Vedvarende energikilder, såsom vandkraft, vind, og solar, oprette en dramatisk lavere kulstof-fodaftryk på grund af de der ikke udleder drivhusgasser.

Økonomiske fordele

For det første tiår af 1900-tallet var der en bemærkelsesværdig afvandringen fra land til byer som folk søgte job. Fordi vedvarende energikilder forekommer naturligt i overflod i landdistrikterne, frembyder ekspansion af vedvarende energi vækst i landdistrikterne nye økonomiske muligheder uden for byerne. Desuden skaber opførelse af faciliteter til at udnytte vedvarende energikilder også økonomiske muligheder.

Skalerbarhed fordele

En af de ofte undervurderet fordele af vedvarende energiressourcer er skalerbarhed. Mens traditionelle utilities udbydere skal fungere på et "gitter" for at servicere deres kunder, vedvarende energikilder som solenergi kan være skalerbar til et niveau, der gør systemet brugbart for enkelte husstand behov, giver nogle huse til at tage deres energi behov "off nettet."


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com