Hvad er nogle kreative ting at gøre med store Cylinder vaser?

April 22

Hvad er nogle kreative ting at gøre med store Cylinder vaser?

Store cylinder vaser arbejde godt med mange stilarter på grund af deres poleret look, enkle designs og alsidighed. Du kan gøre en dristig visuel udtalelse ved hjælp af store cylinder vaser med en bred vifte af indholdet som en del af dit hjem decor. Bedre endnu, kan du ændre indholdet af vaser der passer til enhver begivenhed eller sæson. Derudover kan du også dekorere ydersiden af cylinderen vaser til at matche dit tema. Når du begynder at eksperimentere med forskellige arrangementer, kan du se alle de uendelige muligheder for kreative ting at gøre med store cylinder vaser.

Frugt

Fylde store cylinder vaser med citroner eller limes til en energisk og frisk følelse i dit hjem. For fald, tryk nelliker i appelsiner og læg dem i en høj cylinder. Vinter frugter såsom Granatæbler, nødder, tranebær og pærer tilføje festlige farve til din udsmykning når grupperet i cylinder vaser, så godt.

Holiday Decor

Fylde store cylinder vaser med festlige elementer til at foretage sæsonbestemte dekorationer. Til jul, bruge farverige ornament bolde. Også, farverige æg arbejde godt for påske og forår indretning. I efteråret og taksigelse, skal du udfylde Vaserne med kogler og miniature græskar og græskar. Nye år, skal du bruge cylinder vaser som center stykker med funklende smykker og glas prismer. Hvis du vil oprette en ætset glas look for vintermånederne, maske off lodret eller vandret sektioner på vase med malerens tape. Afsnittene bør være mindst en 1/8 tomme fra hinanden. Gælde den udækkede glas på vase hvid maling med en malerpensel. Når malingen er tørret, Fjern tapen for at se mønstret.

Maritimt tema

Dekorere indersiden og ydersiden af store cylinder vaser med maritimt tema. Inde i vasen, sætte sand og hav skaller. Du kan også tilføje klipper og klar glas kugler til at repræsentere vand. På ydersiden af cylinderen vase, wrap en gammel reb omkring det og lim på plads med en hot limpistol.

Blomsterbuketter

Bruge store, høje cylinder vaser til at vise dine foretrukne blomster. Blomster med høje stængler som stokroser, solsikker, delphiniums og gladiolus kigge sofistikerede, når de placeres i cylinder vaser. For en mere legende og ubesværet søger design, sænke nogle kortere stængel blomster som roser og tulipaner i vase med noget vand. For at dekorere ydersiden af vasen, lim på silke bånd i alle farver til at matche din indretning eller part tema.

Grene

For en moderne og naturlig ordning, skal du placere høje grene i store cylinder vaser. Prøv krøllet willow eller cattails i flere cylinder vaser som indretning til din pejs mantel, for eksempel. Desuden overveje at bruge andre grene med bær, knopper og blomster som magnolia, røn, Kornel og fisse pil.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com