Hvad er nogle typer af mursten huse?

February 25

"Stil", eller type, et hus henviser typisk til dens arkitektoniske facade og grundplan. Der er snesevis af hjem stilarter, og nogle af dem bruger flere forskellige udvendige materialer såsom sidespor, stuk eller mursten. Der er imidlertid en house typografier, der er traditionelt lavet af mursten mere så end andre, samt typer, der er aldrig lavet med mursten bjælkehytte eller Middelhavs-stil hjem.

Tudor stil

Tudor stil huse lytte tilbage til de arkitektoniske karakteristika fælles i begyndelsen af 1500-tallet Tudor-dynastiet i England. Typisk bygget i en stolpe og bjælke mode, kan disse boliger blive genkendt af top udendørsbrug lavet af stuk og træ støtte bjælker og første sal udendørsbrug af mursten. Disse huse er ofte store, med to historier, store skorstene og stejle tag linjer. Der er variationer af de Tudor stil hjem, der er en kombination af forskellige engelske stilarter. De er ofte dyrere at bygge på grund af variationen i nødvendige materialer og kompleksitet af designelementer, som gavle.

Colonial Style

Kolonial-stil huse dateres tilbage til 1876 og betragtes som den mest populære hjem stil i USA. De har som regel to, to og en halv eller tre historier. De også har pejsen skorstene og kan have et træ (sidespor) eller murstensfacade. En mark af en colonial hjem er en plantegning med køkken og alrum i stueetagen og soveværelser på andet. En anden er symmetri af forreste del af hjemmet. Hoveddøren er direkte i midten, med to tilskoddede vinduer på hver side, og den øverste etage er præget af fem eller seks tilskoddede vinduer. Lejlighedsvis, windowed gables stikker op fra taget. Nogle gange, men ikke altid har døren en markise, støttet af kolonner.

Sommerhus stil

Cottage-stil huse tendens til at være på den lille side, men afgiver luften af en smuk, hyggelig skjulested. Dette design er inspireret af middelalderlige engelske landskab hjem. Det blev populær i USA i 1920erne og 1930s. Disse huse er normalt én eller halvanden etager høje. Tænk på en lille, storybook hjem med et stejlt hældende tag, gavle og buede døre. Lille kvistvinduer tilføje overhead rum, hvis huset har en øvre historien.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com