Hvad er Old World Design?

June 3

Hvad er Old World Design?

Old World design er en generisk udsmykning begreb, som henviser til en komfortabel, godt slidt, elegant stil fremmane fornemmelsen af et generationer gamle europæiske ejendom hus. Tekstureret vægge efterligne alderen gips, tumlede marmor, nødstedte træ, store mørke møbler stykker og forvitret farver er kendetegnende for gamle verden design. Typografien blander fransk, toscanske, engelsk cottage og andre europæiske indflydelser.

Arkitektoniske elementer

Gamle verden værelser stole på arkitektoniske elementer til at låne ægthed. Hvis rummet ikke har eksisterende arkitektoniske elementer, kan de blive tilføjet. Fritliggende træbjælker i loftet låne en rustik kvalitet, mens hvælvede døråbninger og windows balance det med elegance. Store konkrete ildsteder findes ofte i gamle verden værelser. Og gulve af tumlede marmor eller ru skifer har en Old World look.

Farver

Farver i gamle verden værelser bør have en dæmpet, forvitret look, som om de har falmede med tiden. Væggene har ofte en faux-gips behandling i nuancer af terra cotta, fløde eller okker. Falmede personale nuancer af Bourgogne, marineblå, guld og grønne skove er ofte valgt for polstring. Mørke træsorter, blandet med stykker, der har været fyldt med maling og slibning, fuldføre udseendet.

Tekstiler

Gamle verden tekstiler har en rig, stoflige kvalitet. En blanding af storstilet brokade og damask, striber og små udskrifter vises ofte på polstret stykker. Gobelin, silke og fløjl anvendes ofte på møbler eller gardiner. Nødlidende læder låner alder. Aubusson tæpper, som har et naturligt forvitret look, levere blødhed under fode. Puder med kvaster, frynser og perler klæd siddepladser stykker.

Rustikke overflader

Ikke gamle verden plads er komplet uden et strejf af smedejern, enten i en pejs skærm, pejs værktøjer, en lysekrone, sconces eller væg udsmykning. Tilbehør såsom lysestager og testel bør have en nødlidende bronze, guld eller sølv finish. Og nogle ægte antikke artefakter bør være vævet ind i blandingen sammen med kunstigt-alderen.

Alderen Look

Først og fremmest bør gamle verden værelser Se komfortable, alderen og boede i, som om varerne er blevet indsamlet og tilføjet over et helt livsforløb. Emner bør ikke har et tilsvarende udseende, men en supplerende look. Olie malerier i forgyldte rammer, store tunge spejle og store møbler stykker, som reoler og klædeskabe, er andre vigtige dele af gamle verden værelser. Blandingen bør være eklektisk, men aldrig minimalistisk eller skarp.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com