Hvad er Omfabrikerede madrasser?

December 16

Hvad er Omfabrikerede madrasser?

En ny madras kan køre $500 eller mere. En refabrikeret madras---også kendt som en istandsat eller ombyggede madras---kan være en billig erstatning, men du bør stille mange spørgsmål før du foretager dit køb.

Definition

En refabrikeret madras er en brugt madras, der har været fyldt med nye eller genanvendt materiale, er blevet tilbagebetalt eller har modtaget en ny eller renoveret ramme. Hoteller og moteller sælge ofte deres brugte madrasser til virksomheder, der renovere dem til videresalg.

Fordele

Hvis en high-end madras har været restuffed med kvalitet skum eller andre materialer og også gendannes, kan du spare hundredvis af dollars på din madras køb.

Ulemper

Refabrikerede madrasser kan have en historie du ikke ville hellere vide om og kan bære væggelus, bakterier og bakterier. Derudover forhandler kan hævde at en madras er blevet inddrevet eller restuffed men i virkeligheden blot sælger dig en brugt madras.

Sanitet og sikkerhed

Nogle stater kræver refabrikerede madrasser til at bære tags identificerer dem som sådan og kan kræve producenter til at rense og desinficere dem inden salg. Andre stater har antændelighed krav til refabrikerede madrasser. Kontakte din stat Consumer Affairs department at forhøre sig om love i dit område.

Beskyttelse

Hvis du beslutter at købe en genfremstillet madras, kan du dække det i plastik for at undgå at komme i kontakt med nogen snavs, parasitter eller bakterier.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com