Hvad er omkostningen For en kælder udgravningen?

November 10

Kælderen udgravning refererer til at grave ud et fundament for et hus med plads til en kælder. Dette er nyttigt, hvis du planlægger at bruge denne ekstra plads til en anden plan eller i det mindste et andet rum i dit hjem. Fordi kælderen udgravningen kan være enten meget simpel eller omfattende og komplekse, kan priserne variere baseret på projektet. Du kan forvente nogle gennemsnitsomkostningerne for de fleste udgravning projekter, dog.

Grundlæggende udgravning

Grundlæggende udgravning refererer til at fjerne nok jorden for at gøre plads til en enkelt historie kælder for et gennemsnitligt hjem. Denne type af kælderen kræver typisk entreprenører til at grave ned mindst otte fod i jorden. For denne type af projektet var den gennemsnitlige omkostninger $1,75 per kvadratfod i 2011. For en dybere kælder eller for meget stenet jordbund, kan udgravningen omkostninger stige.

Ekstraomkostninger

Ekstra omkostninger refererer til de ekstra udgifter, du måske nødt til at betale for ydelser ikke er inkluderet i en normal udgravning. For eksempel, omfatter de fleste udgravninger bortskaffelse af jorden på ejendommen. Hvis du vælger at få hele jorden taget væk, kan det tilføje så meget som $2 per cubic værftets materiale. Denne omkostning er fælles, da få boligejere har plads på deres landskab at bruge alle snavset.

Forberedende arbejde

Mange entreprenører vil også tilbyde at gøre en række forberedende arbejde til kælderen som del af tjenesten udgravning. For eksempel, hvis du ønsker fine grading tjenester til at forberede overfladen for at lægge grundlaget, selve, kan det koste en ekstra 75 cent per kvadratfod. Stabilisering screening, de næste trin, kan koste $1,10 per kvadratfod.

Udgravning på færdige hus

Hvis du allerede har et hus og ønsker at tilføje en kælder, kan omkostninger variere meget. Hvis du har en crawlspace og blot ønsker at forstørre det at tilføje en kælder område, må udgifterne ikke gå over et par tusinde dollars til udgravning og beton. Hvis du ønsker en fuld kælder i hele dit hus, dog kan du skal have hus løftet og foundation ombygget, hvilket kan koste $15.000 eller mere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com