Hvad er omkostningerne til at bruge elektriske Baseboard varmeapparater?

July 11

Hvad er omkostningerne til at bruge elektriske Baseboard varmeapparater?

En baseboard varmeren er en type af plads vandvarmeren, der er installeret mod sokler langs væggene i et hjem. Disse ovne kan bruges til at opvarme et enkeltværelse eller en hel hus, afhængigt af hvad andre varme er tilgængelige. Denne form for vandvarmeren er undertiden også fritstående, men er lav og lange og er normalt placeret direkte foran baseboards, når den er i brug. Baseboard varmeapparater er ofte koblet direkte ind i husstanden ledninger, men i nogle tilfælde er de simpelthen sat ligesom enhver anden elektrisk apparat. De kan være dyre at bruge som den eneste kilde til varme men arbejde godt at supplere andre varmekilder.

Varmelegeme størrelse

Et aspekt af hvor meget det koster for at bruge en elektrisk baseboard vandvarmer er den samlede størrelse af ovnen. Dette er ikke kun relateret til den fysiske størrelse, men også til mængden energi en specifik varmelegeme bruger. Som en generel regel bruger større baseboard varmelegemer mere energi end mindre, hvilket gør dem mere dyrt at operere. Det er ikke altid tilfældet, dog, og det er vigtigt at kontrollere den varmer faktiske energiforbrug ved fastsættelsen af omkostningerne.

Effektivitet

En anden faktor er end har væsentlig indflydelse på omkostningerne ved at bruge en baseboard vandvarmer enhedens effektivitet. Som med mange elektriske apparater, nyere modeller har tendens til at være mere energieffektive end ældre, hvilket resulterer i en samlet omkostningsbesparelser. Når du køber en ny elektrisk baseboard varmelegeme, omhyggeligt læse boksen for oplysninger om enhver energibesparende funktioner såsom timere og effektive termostater samt oplysninger om, hvordan enheden producerer varme.

Omkostninger beregning

Hver varmeren har et tag på det, der giver grundlæggende oplysninger om det. Ud over oplysninger om producent og model hedder koden mængden af strøm varmer bruger. For at afgøre, hvor meget det koster for at drive en baseboard varmelegeme, tage antallet watt det bruger divideret med 1.000 til at bestemme, hvor mange kilowatt den vil bruge hver time. Bemærk, at dette tal er typisk forskellige for hver indstilling, så du kan bruge 1500 Watt på den høje indstilling, varmer kun kan bruge 900 watt på medium eller lavt. Formere den resulterende antallet af omkostningerne pr. kWh for el i dit område. Dette giver dig omkostningen pr. time at køre baseboard varmelegeme.

Overvejelser

Ved hjælp af elektriske baseboard varmeapparater som den kun varme kilde i en hjem kan blive dyrt, som normale varme kræver mindst en sådan enhed i alle værelser. Da hver varmelegeme bruger en betydelig mængde strøm, kan opererer en række af dem i mange timer hver måned resultere i en meget høj pris. Hvis de bruges som supplerende varme til at holde visse værelser lidt varmere end i resten af huset, men kan de faktisk resultere i en omkostningsbesparelser ved at tillade den vigtigste varme i hele huset skal reduceres.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com