Hvad er omkostningerne til at erstatte træ Trim med Vinyl Trim?

December 19

Hvis du er lidt strapped for kontanter og skal udskifte dit træ trim, kan du spare penge ved at vælge en vinyl alternativ. Reducere omkostningerne yderligere ved montering din nye trim, dig selv og låne værktøjerne du behøver at gøre jobbet. Ved hjælp af vinyl vil arbejde betydeligt billigere end forking for en udskiftning træ trim.

Sammenlignende omkostninger

En vinyl trim vil normalt være meget billigere end en træ finish. Du kan samle op en vinyl trim at forsegle ekspansion hullet mellem dit gulv og dine vægge for så lidt som et par dollars pr. lineær værftet. Prisen på jobbet vil meget afhænge trim du vælger type. Måle området skal du dække med vinyl trim og derefter bruge en regnemaskine til at arbejde ud af, hvor meget materiale vil koste dig.

Værktøjer

Du skal købe et sæt square, en miter box, en sav, et puslespil og vinyl lim til at passe din vinyl trim. Det vil spare dig penge, hvis du kan låne redskaber fra en ven eller slægtning. Hvis ikke, disse elementer er tilgængelige på en forholdsvis fornuftig pris fra din hardware butik eller online.

Arbejdskraft

I stedet for at betale en tømrer til at installere trim, vente til weekenden og gøre arbejdet selv. Afhængigt af hvor du bor i landet, og hvor meget håndværkere oplader i dit område, kan du spare hundredvis af dollars, hvis installation oparbejde er tilbøjelige til at tage en dag eller mere.

Slid

Vinyl trim er mindre tilbøjelige til at bule end træ, men når det få beskadiget, det skal udskiftes. Det er muligt at slibe væk de fleste skader på træ trim og så dukke op med en primer og en ny frakke af maling eller lak. Hvis din vinyl sidespor revner, bliver den eneste mulighed du har til at erstatte det--medmindre du er glade for at bo med skaden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com