Hvad er omkostningerne til at installere en flise brusebad?

December 26

Installere en flise brusebad i dit badeværelse er en stor investering i dit hjem. Flise brusebad er en af de hotteste faciliteter eftertragtede af hjem købere. Flise brusebad også tilføje en betydelig mængde af indretning til dit badeværelse. De samlede omkostninger til at installere en flise brusebad på dit badeværelse afhænger af det overordnede flise brusebad design.

Materialer

Udgifterne til flise er en af de største bidder af en flise brusebad budget. Natursten fliser som granit, marmor og skifer er dyrere end keramiske fliser modstykker. Derudover uregelmæssig formet fliser eller mosaikfliser kan tilføje udsøgt dekorative flairs til dit brusebad, men sådanne dekoration vil komme med en heftig prisseddel. En god tommelfingerregel er at keramiske fliser vil koste mellem $1 og $3 per kvadratfod, mens Natursten fliser vil koste $5 og op per kvadratfod.

Bruseren Pan

Mange entreprenører og boligejere er under indtryk af, at flisebelægning et brusebad gulv er dyrere end at installere en builder grade brusebad gryde. Udgifterne til flisebelægning et tile bruser floor afhænger af hvilken type af flise er brugt i det overordnede design, men for det meste eksperter tyder på at en flisebelagt bad gulvet har potentiale til at være billigere end en builder grade brusebad pan. Forvent, at prisen på gulvet i dit brusebad at være omkring $275 til $300 for en standard-størrelse bad med fliser, der koster $2.15 per kvadratfod.

Størrelse

Flise brusekabiner kan være lille nok til at passe kun én person eller store nok til at passe flere mennesker. En større flise brusebad vil betyde det vil koste mere for materialer til at skabe brusebadet. Layout af dit badeværelse og hvordan du ønsker at bruge din flise brusebad bør overvejes ud over de samlede omkostninger.

Funktioner

De funktioner, du ønsker i dit brusebad område vil tilføje til de samlede omkostninger til at installere en flise brusebad. Damp-systemer, flere brusehoveder og dekorative glasdøre alle tilføje til de samlede omkostninger ved projektet. Hvis du ønsker disse funktioner, vil det være lettere at installere dem på samme tid, du installerer dit brusebad. Senere kan du ikke kunne tilføje visse funktioner til din flise brusebad.

Installation

Installere dine egne flise brusebad kan spare dig en betydelig mængde af penge på den forreste ende af dit projekt. Professionelle entreprenører afgift fra $1.500 og op for at installere en flise brusebad. De samlede udgifter opkrævet af en entreprenør vil afhænge af din bruser design og ønskede funktioner. Du kan spare penge og installere en flise brusebad selv. Hvis du deltager i en gør det selv-projekt, skal du sørge for at tage din tid og gøre din forskning. Fejl begået under en flise brusebad installation kunne ende med at koste mere at lave end hvad det ville have kostet for at hyre en professionel på den forreste ende.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com