Hvad er oprindelsen af græsplæne ornamenter?

July 5

Græsplæne ornamenter kan tage mange former og foretages af en bred vifte af materialer. Haven statuer, topiary og moderne smykker såsom nyhed og årstidens dekorationer giver boligejere med en stikkontakt for at udtrykke deres kreativitet og afspejler deres personlighed. Traditionen med græsplæne ornamentik dateres tilbage til mindst det første århundrede e.kr.

Statuer

Marmor statuer er nogle af de tidligste eksempler på plænen ornamentik. Arkæologer fandt beviser på fire statuer, der var placeret omkring en swimmingpool i en skulpturhave på Villa Poppea i Oplonti i Italien. Ejet af den romerske kejser Nero, var denne romerske villa begravet af vulkansk aske, når vulkanen Vesuv udbrud i 79 e.kr. Statuary fortsætter med at være en populær form for plænen ornament, om lavet af marmor, sten, fyret ler eller harpiks.

Topiary

Topiary er kunsten at forme, skæring og trimning træer eller buske at oprette en ornamental form. Dette sker ofte ved hjælp af en formet ramme fra metal eller andre materialer, omtales som en "tuteur," for at kontrollere eller tvinge væksten af vegetation på og rundt om ruden, indtil det er helt skjult. Løvet er derefter beskæres og fastholdt for at fortsætte med at stige i form af rammen. Topiary var praktiseres af de gamle romere. I løbet af det første århundrede e.kr., Plinius ældre skrev om "jagtscener, flåder af skibe og alle slags billeder" skåret fra cypresser. Plinius yngre beskrev sin egen have som havende boks buske, "som er trimmet til et stort udvalg af mønstre, nogle af dem at blive skåret i bogstaver danner mit navn som ejer og med gartneren." Topiaries fortsatte i popularitet i hele Europa, at nå frem til nye niveauer af raffinement og detaljer i europæiske haver i det syttende og attende århundrede. Topiaries kan stadig ses i dag, lige fra simple globe figurer til former for dyr eller finurlig tegn.

Nyhed græsplæne ornamenter

Nisser og lyserøde flamingoer er blot nogle af nyhed græsplæne ornamenter tilgængelige. Den altid populære havenisse blev "født" i Thüringen, Tyskland. Philipp Griebel drives en terracotta fabrik i den lille by Graefenroda, der produceres ler figurer af dyr og eventyrlige figurer til brug i hjemmet og haven. I 1890 indførte han en gnome figur, som blev meget populære i hele Europa og USA.

Som plast blev introduceret til den amerikanske offentlighed i 1940 ' erne, græsplæne ornamenter blev billigere og lettere at masseproducere i forhold til de brugerdefinerede kreationer set i marmor og metalarbejder af generationer før. Pink flamingo blev produceret omkring 1957. Amerikanerne levede det gode liv, flytte til forstæderne, favnende turkis og pink i mode og indretning og placere et par hot pink plastik flamingoer i midten af en forhave blev meget populær.

Årstidens græsplæne ornamenter

Årstidens græsplæne ornamenter, især Julepynt, er en grundpille i værftet udsmykning. Elektrisk jul græsplæne dekorationer blev solgt i 1927, men disse udsmykninger blev brandfare. Det var først 1950s at elektriske græsplæne dekorationer var perfektioneret til punktet at blive affordable og sikker for den gennemsnitlige husholdning. Eksempler på tidlig, ikke-elektriske årstidens pynt var todimensionale trykte figurer på stakes og indsat i jorden. I 1967, Poloron Corporation har udviklet plast støbte og belyste Santa og rensdyr team er et velkendt syn i dag. Træ, plast, metal og stof årstidens pynt er nu set under store helligdage på græsplæner tværs over Amerika.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com