Hvad er oprindelsen af Spaghetti Squash?

June 21

Hvad er oprindelsen af Spaghetti Squash?

Squash har længe været tænkt som en New World afgrøde, sammen med de indianske hæfteklammer af bønner og majs. Men mens mange squash sorter er hjemmehørende i nord-og Sydamerika, spaghetti squash har sin oprindelse i det fjerne Østen.

Historie

Vegetabilske spaghetti, stammer som det undertiden kaldes, fra Kina. Det blev introduceret til Japan i 1921 af en kinesisk landbrugsforskning facilitet, ifølge Kanda frøfirma. Det blev først solgt kommercielt af Sakata frø Company of Japan; frøfirma Burpee bragte det til USA i 1936, hvor det fik begrænset popularitet. Det var almindeligt udbredt i Victory Gardens under anden verdenskrig, men blev først en amerikansk favorit i slutningen af 1900-tallet.

Fordele & anvendelser

Spaghetti squash jeg opkaldt efter de spaghetti-lignende tråde, der er løsnet fra den kogte hud. Denne low-carb vegetabilsk er populær med dieters som en erstatning for pasta. Det er også lav i kalorier og fedt.

Navne & sorter

Som frøavlere udvikle hybridsorter af squash, vises interessante navne på bordet. Orangetti, Stripetti og Hasta-La-Pasta alle har forskellige smag variationer og voksende vaner, men er stadig grundlæggende "vegetabilske spaghetti."


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com