Hvad er orm reder i træer?

April 20

Hvad er orm reder i træer?

Et træ, dækket af grimme web reder kan være frustrerende. Webs, selv er uinteressant, men de fanger også snavs og debris for, så længe de forbliver i træet. Hvis du har disse web reder i dit træ kunne du have et angreb af sommerfuglelarver. Både den østlige telt caterpillar og fall webworm spin reder i træer. Heldigvis er bekæmpelse af disse skadedyr enkel.

Fald Webworm

Fuldt udvoksede webworms er bleg grøn larver med lange hvide hår vokser fra sort og gult vorter langs deres organer. Voksne møl varierer fra alle hvid til hvid med sorte pletter. Så snart larver klækkes spin de en web af silke over løvet hvor de feed. Som de vokser, forstørre de på nettet for at omslutte flere blade. Når moden, falder de til jord til forpupper. Disse larver kan defoliate træer, men de ofte dræbe ikke dem.

Østlige telt Caterpillar

Den østlige telt caterpillar er sort med en hvid stribe langs dens ryg og rækker af blå prikker langs dens sider. Hele kroppen er tyndt dækket med hår. Så snart larver klækkes, spin de sølvfarvede, konisk telte af silke på gren crotches. Teltene giver beskyttelse fra elementerne og rovdyr og som larver vokse, deres telte forstørre. Østlige telt larver foder i kolonier og kan defoliate træer af forsommeren. Når de bevæger sig rundt om træet, efterlader de et spor af silke bag dem. Under store skadedyrsangreb, kan hele træer dækkes i silke fra telte og vandrer larver.

Bagworms

Bagworms også spinde en beskyttende overdækning af silke, men deres er noget anderledes fra den østlige telt caterpillar og webworms. Bagworms omfatter bits af organisk stof sammen med silke i den beskyttende dækker de spin på træer. Bagworms tendens til at fodre på nåletræer og lejlighedsvis tasker de er forveksles med grankogler. Ældre larver er i stand til at defoliating nåletræer og løvfældende træer. Successive infestationer i mange år kan dræbe træet vært.

Kontrol

Web spinning larver er let kontrolleres ved mekaniske metoder. Find og fjern æg masserne i foråret til at forhindre angreb. Ødelægge webs med en lang stang eller krog kan udsætte larver til rovdyr. Picking poser af bagworms off træer kan styre dem så godt. Spray som indeholder bakterien Bacillus thuringiensis var. kurstaki er effektiv og uskadelig for mennesker, dyr og gavnlige insekter. Hvis du føler, insekticider er berettiget, sprøjte dem i foråret når larver er stadig lille.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com