Hvad er østers Shooter Dinnerware?

October 18

Hvad er østers Shooter Dinnerware?

Purister gerne smage deres dampet eller rå østers lige ud af skallen. Oyster shooter porcelæn er designet til at tjene østers i en mere attraktiv måde, og omfatter store plader, der kan holde flere skaller, små individuelle retter eller skud-type briller.

Enkelte retter

Under den victorianske æra erstattet at fjerne østers fra deres skaller og tjene dem på enkelte retter praksis, der betjener dem over isen. Ifølge The House and Home Magazine, er disse små udsmykkede underkopper nu anses som et samlerobjekt.

Oyster plader

En mere moderne måde at tjene østers på halv-skallen er at placere dem på tallerkener specielt designet med små fordybninger, der holder skallerne på plads. Pladerne er store nok til at give mulighed for knust is til at blive gemt i mellem skallerne, og er normalt ledsaget af en lille oyster gaffel.

Krystalglas

Østers kan også serveres i shooter briller. Disse kan variere fra små champagne briller til dem, der ses i barer, der holder cirka 1,5 ounce. Hver holder en østers og uanset smagsstoffer blev brugt i udarbejdelsen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com