Hvad er Penny Test for trægulve?

January 19

Det er vigtigt at identificere hvilken type finish du har på din hårdttræ gulvbelægning før lakering det. "Penny-test" er en metode til at afgøre, om Gulvbelægning er blevet færdig med en slibende materiale.

Funktion

"penny test" for trægulve fungerer som en hurtig og nem måde at identificere typen af finish, der er blevet brugt på gulvet. Disse oplysninger er nyttige, når hvordan at slibe gulvet for lakering. De forskellige typer af finish på gulve kræver forskellige former for slibning, og det er vigtigt, at du kender den slags finish på dine gulve før du begynder.

Proces

Alle denne test kræver er for dig at tage en krone og gnid det over din hårdttræ overflade et par gange. Hvis penny ser ud som det er blevet ridset eller "slebet", har du sandsynligvis en finish, der inkorporerer en slibende materialer såsom keramiske eller aluminium oxid. Sådanne slibende materialer vil kræve en bestemt slibning teknik, når du udfører reparationer.

Advarsel

Penny test vil ikke besvare alle spørgsmål om hvad dine trægulve er færdige med. Mens penny test vil fortælle dig, hvis dit gulv er blevet færdig med en slibende eller ikke-slibende materiale, vil det ikke angive præcis hvilke finish blev brugt. Yderligere forskning vil være nødvendig, før du fortsætter med jobbet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com