Hvad er Pepperwood?

August 5

Californien laurel eller pepperwood er en flerårig stedsegrøn træ indfødte til sydlige Oregon og Californien. Flygtige olier fundet inden for dens blade har været brugt til medicinske formål, og sine tætte blade gør det til en attraktiv træ for landskabspleje. Mens dette træ ikke kan være den mest velkendte, gør dens funktioner det en vigtig del af vestkysten miljø.

Hårdførhed zoner

Træet pepperwood hårdførhed zoner er placeret fra U.S. afdeling i landbrug Zone 7b gennem USDA Zone 10b, hvilket betyder, at træet kan tåle en gennemsnitlige vinter temperatur lige fra 5 til 35 grader Fahrenheit.

Højde og bredde

Pepperwood træ kan vokse til mellem 40 og 80 fod høj, og når de plantes under ideelle forhold, kan nå en bredde på 30 til 40 fod. Pepperwood kræver fuld sol og regelmæssig vanding; men hvis vandes for meget, træet kan blive vandlidende, hvilket gør det modtagelige for svampe udvikling.

Løv

Blade af pepperwood er ovale til aflange form og vokser 3 til 5 inches lang. Da dette er et stedsegrønt træ, har bladene en skinnende eller blanke udseende. Bladene indeholder en høj koncentration af flygtig olie---7,5 procent pr. blad. Du kan teste denne koncentration af knuse bladene og lugte den stærke aroma. Gennem historien, har bladene af pepperwood været infunderes som en te til behandling af mavesmerter, ondt i halsen, forkølelse og slim ophobning i lungerne. Andre medicinske anvendelser omfatter hovedlus fjernelse og bade med gennemsyret blade for reumatiske patienter. Derudover placeres grenene på værfter til at afskrække lopper og flåter.

Frugt

Frugten af træet pepperwood er formet som en oliven og er grøn i farven, når det tappes; men når frugten modnes, det tager på en lilla farve. Frugt eller nødder, af træet er spiselige; de kræver dog ristning i en 450 grader ovn i mindst 20 minutter for at fjerne deres flygtige olier. Frugten består af 40 procent til 60 procent fedt, hvilket gør det svarer til kakaosmør. Hvis du slibe frugten, indtil det bliver en pasta og derefter tilføje en lille mængde flormelis, er resultatet påfaldende ligner chokolade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com