Hvad er plantning dybde af Chrysanthemum frø?

September 18

Hvad er plantning dybde af Chrysanthemum frø?

Så stor og smuk som krysantemum blomster kan i sidste ende blive, plantens frø er ganske lille (cirka 45.000 frø pr ounce). Derfor er det bedst at starte dem indendørs, hvor betingelser kan overvåges nemt.

Hvornår de skal starte

Enkelt tidligt blomstrende krysantemum kan blomstre så tidligt som otte uger fra datoen for såning mens den showier "falde mums" skal være sået i midten til slutningen af februar at give rigelig tid til vækst.

Forberede jorden

Enhver sterile rode medium er god. Fugtes jorden i flad eller pot dagen før du agter at plante for at undgå det bliver for klamme for frø. Et formeringsmateriale måtten under beholderen vil sikre en konstant temperatur på 65 til 75 grader Fahrenheit; selv om ikke nødvendige, er en formeringsmaterialets mat en god idé.

Plantning frø

Da frøene er små hjælper det at blande dem med lidt fint sand eller pottemuld og derefter drys dem over jordoverfladen til at distribuere frøene jævnt. Dække frøene med en lille afstøvning af sigtede medium som potning jord eller vermiculit. Begrave ikke frø, som de har brug for lys for at spire.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com