Hvad er Pressboard møbler?

January 10

Pressboard møbler er billigt, hvilket gør det et ideelt valg for mange mennesker. Eje pressboard møbler, har dog nogle ulemper på grund af den måde, det er produceret. Pressboard er ikke træ, som du normalt ville tænke på træ.

Identifikation

Begyndende pressboard opstod omkring 1861. Brødrene Alfred Wells sag og Albert Willard Case ejet en fiber-forarbejdningsanlæg og blev de førende producenter af pressboard, som er lavet af træmasse og andre træ og papir fremstilling affaldsprodukter. Pressboard har en laminat papir der dækker med et træ korn mønster. Møbler lavet af pressboard spænder fra borde og reoler til sengelamper.

Ulemper

En af ulemperne ved at eje pressboard møbler er, at det ikke er så stærk som ægte træ møbler. Tunge genstande gemmes permanent på pressboard møbler kan forårsage skade. For eksempel kan bøger gøre pressboard bogreoler synke. Også, pressboard kan ikke stå op for fugt. Selv kondens fra en kold glas vand kan efterlade et dårligt indtryk på pressboard. Når fugt kommer i pressboard, pressboard svulmer og bliver på den måde, forlader en klump i møblerne. Efter et stykke tid, papiret laminat dækker kan skalle fra den faktiske pressboard.

Fordele

Den største fordel ved pressboard møbler er dens pris. Det er en kortsigtet møbler mulighed, hvilket gør det til at fungere godt i college sovesale. Pressboard møbler er også ideel til værelser, der ikke får meget brug, såsom et gæsteværelse. Det kommer normalt i en kasse, og sine brikker skal sættes sammen. At være i stand til at tage møbler fra hinanden gør det en mindre pakke til at flytte.

Pleje

Ved hjælp af Pressespån møbler med omtanke bidrager til at gøre det sidste. For eksempel, afskrækker flipping over Pressespån bogreoler fra tid til anden sagging. Til sidst, selv, vil hylderne svække og bryde. Ingen kopper eller glas skal placeres direkte på pressboard, forhindrer spild og skader. Ved hjælp af coastere for kopper og glas sæt pressboard, selv, hjælper med at forlænge pressboard's liv. Ved hjælp af en let fugtig klud til at tørre pressboard ren fulgt ved hjælp af en tør klud til at aftørre overskydende fugt hjælper også. Kan påsættes igen på bagsiden af peeling laminat papir til Pressespån med almindelig skole lim..


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com