Hvad er problemerne med cedertræ sidespor?

August 12

Hvad er problemerne med cedertræ sidespor?

Når det kommer til materialer til dit hjems ydre, tilbyde par muligheder som varme og naturlige et look som cedar sidespor. Det er en ideel mulighed, hvis du forsøger at oprette en rustik, bjælkehytte-lignende føler for dit hjem, og det står i et kvarter fuld af boliger med vinyl og aluminium sidespor. Men mens du kan drages til cedar's attraktive appearace, der er flere problemer forbundet med denne type af sidespor, der ikke kan gøre det til en god pasform til dit hjem.

Omkostninger

En af de vigtigste problemer i forbindelse med installation af cedertræ sidespor på dit hjem er omkostningerne. Cedar sidespor koster mere end andre sidespor materialer såsom vinyl, aluminium og andre typer af træ sidespor. Ud over den ekstra udgift af materialer er cedar sidespor vanskeligere at installere end vinyl eller aluminium sidespor, så labor omkostninger er normalt højere også. Ligesom andre typer træ sidespor, har cedar sidespor også højere vedligeholdelsesudgifter end andre sidespor materialer.

Høj vedligeholdelse

Fordi det er porøse og sårbare over for elementerne, kræver cedar sidespor typisk mere vedligeholdelse end andre sidespor materialer. For at holde træbeklædningen i god form, skal du forsegle eller genfremstille det hvert år. Mens cedar vejr til en attraktiv grå farve hvis venstre ubehandlet, det kan begynde at forværres hurtigt, hvis den ikke har en form for beskyttende belægning. Navnlig, bemærker du muligvis sort mug og meldug vokser på din ubehandlet sidespor, der fører til grimme pletter og misfarvninger.

Sårbar over for vejret

Cedar sidespor kan ikke være en god mulighed, hvis du bor, hvor det er meget fugtigt, koldt eller varmt. Navnlig kan du undgå cedar, hvis du bor i nordøstlige eller i Midtvesten, hvor der frysning vintre og varme, fugtige somre. Denne type vejr kan vrag kaos på cedertræ sidespor, som skader let når de udsættes for fugt. Afhængigt af sæsonen, din sidespor kan kontrakt eller svulme, og i sidste ende det kan knække og split. Så er du nødt til at erstatte dele af træbeklædningen oftere, som kan rejse vedligeholdelsesomkostningerne.

Spætte skader

Et andet problem med cedertræ sidespor er spætte skader. Spætter pund på udendørsbrug af boliger for at tiltrække en mage, advare ubudne gæster fra deres territorium og gå på jagt efter træ-kedelige insekter. De har ofte rettet mod cedar sidespor, fordi det gør en knald, når de hammer. Dybe huller, ridser og pockmarks kan skyldes den konstante dunkende. Problemet kan blive endnu mere alvorlig, hvis insekter som carpenter myrer eller bier begynder at bebo spætte huller og beskadige træbeklædningen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com