Hvad er problemerne med Pergo?

June 11

Gulvene du installere i dit hus normalt hjælpe med at forme det generelle udseende af dit hjem for en lang periode. Pergo er en virksomhed, der har opbygning og installation laminat trægulv for boliger i USA siden 1977. Selvom nogle mennesker bruger Pergos laminatgulve som erstatninger for almindelige hårdttræ materialer, kan opstå visse problemer med disse gulve.

Sømme

Pergo gulv bruger brede planker, der har en stærk og skinnende udseende, og ikke vise nogen synlige sømme. De skjulte sømme mellem plankerne er en af de primære fordele, at tiltrækker folk til at bruge Pergo gulv. Efter gulvet er blevet installeret, men kan sømme mellem plankerne bunke og bliver grelt synlige inden for et relativt kort tidsrum, spænder fra en måned til et år. Kunder, der ikke ønsker nogen sømme viser på deres laminatgulve kan blive skuffet, da sømmene kan blive synlige-- og det må ske hurtigt, også.

Lim

En overflod af lim er forpligtet til at fastgøre og slut planker af Pergo gulve. Som et resultat, kan undertiden overskydende lim holde til de faktiske planker uden for sømme. Dette kan skabe meget klistrede områder på kanterne og i Centre af plankerne, og kan tage væk fra den visuelle appel af gulve; Dette kan også være ubehageligt for folk gå rundt i huset barfodet. Desuden, den tunge klæbende lim er meget svært at fjerne og du ville sandsynligvis nødt til at leje fagfolk til at løse dette problem.

Kanter

Kanterne af Pergos laminatgulve planker kan undertiden split og åbne i en relativt kort tidsramme. Således, de kanter, der strækker sig mod væggene eller tærskelværdierne i døråbninger kan spænde op og synes at være beskadiget; Dette kan mindske den attraktive kvalitet af gulvene og kan være meget vanskeligt at løse. Det har også været fælles for kanterne af planker til at knække åbne i hjørnerne af værelser hvor plankerne er kilet på hårde vinkler mod hjørnerne af væggene.

Peeling

Nogle kunder af Pergo er blevet utilfreds, fordi laminatet mister sin kvalitet snart efter sin installation. Indikationer af gulvene faldende kvalitet omfatter laminatet skrælning off fra gulvet, farven på brædderne fading og plankerne bliver løs og ustabil. Selv om laminat peeling og farve fading kun skade udseendet af gulve, løs plankerne er farligt og kan forårsage skade. Bestyrelserne kan pludselig tæt sammen stramt mens nogen gå på gulvet barfodet, som kan klemme fødderne og forvolde skade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com