Hvad er processen for maleri konkrete Stepping Stones med akryl maling?

August 31

Hvad er processen for maleri konkrete Stepping Stones med akryl maling?

Hvis du har konkrete trædesten du gerne vil bruge i en udendørs sti eller haverum, kan du bruge akryl maling til at dekorere dem. Dog skal du forsegle akrylmaling dekorationer med en frakke af vejrbestandig maling sealer. Dette vil hjælpe med at beskytte de trædesten fra regn, sne og is.

Materialerne

Købe en bred vifte af akryl håndværk maling, paptallerkener, håndværk sponge børster, skum stempel pensler, maler tape, stencils, vejrbestandig akryl sealer, aviser, en dråbe klud, en skruetrækker, en maling stick, en dåse af polyurethan og en maling børste. Husk, at dette projekt er en kid-venlige projekt indtil du forsegle trædesten; en voksen skal forsegle stenene.

Pynte sten

Fordelt aviser på en flad arbejdsoverflade, og placere trædesten på toppen af dem. Klem forskellige nuancer af akryl håndværk maling på papir plader. Dyp svampen pensler til maling og friforms maling stenene. Du kan også børste maling på en skum stempel pensel og stempel på springbræt. En tredje mulighed er at tape en stencil til forsiden af stenen og bruge en svamp pensel til at male stenen i en enkelt retning. Tillad det springbræt for at tørre helt--som bør tage omkring en time.

Sprøjtning stenene

Fordelt en dråbe klud på en flad, udendørs arbejdsområde. Placer den malede sten på den dråbe klud. Ryste en kan vejrbestandig, klar akryl sealer på stenen. Tillad sten til tørre. Gentag.

Forsegling stenene

Lirke åbne en dåse af polyurethan med en skruetrækker, og bland sealer med en maling stick. Dyp en malerpensel i polyurethan, og male det springbræt. Tillad sealer til tørre. Polyurethan er en tyk, vejrbestandig sealer, der vil låse i din malede dekorationer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com