Hvad er Pulaski møbler?

June 19

En producent af møbler baseret i Virginia, Pulaski møbler selskab fik sin start i 1955 med en enkelt plante i en lille, økonomisk tilbagestående by. Siden dengang, har topchefernes udvidet forretningen ved at udfylde nichemarkeder for varer som lejlighedsvis møbler, kuriositet kabinetter og bedstefar ure, samt fine, fornemme møbler suites.

Tidlige år

Fred Stanley, Sr., og C.B. Richardson grundlagt Pulaski møbler Corporation i 1955 i den lille Virginia by af samme navn. Partnerne indkøbt en lukket RCA Victor plante i downtown Pulaski og begyndte fremstillingen moderat prissat Soveværelsesmøbler som Pulaski finer og møbler Corporation.

De første år var undertiden vanskeligt, da virksomheden kæmpede for at opretholde likviditeten og opfylde sine finansielle forpligtelser. Men i 1960, Pulaski erhvervet Morris nyhed Corporation, en producent af lejlighedsvis møbler ligesom små borde, i et træk, der viste sig for at være et vendepunkt for virksomheden.

Når det købte Morris nyhed, opnået Pulaski også en anden produktionsanlæg i Martinsville, Va. Ejerne lavede derefter en kritisk beslutning at tilføje udarbejde finér og dekorative træværk til mange af deres produkter, som hjalp skelne Pulaski møbler stykker fra dem, der foretages af konkurrerende virksomheder.

Nye markeder

I 1976 indført Pulaski Keepsake samling, en gruppe af nostalgiske møbler stykker som barbering stande og hall træer, alle fremstillet af golden oak. Samlingen snart blev Møbelindustris bedst sælgende tilfælde varer linje. Da efterspørgslen efter samlingen Keepsake begyndte at slække, begyndte Pulaski at fremstille kuriositet frysere, for at holde fad sæt og samleobjekter. I 1980 ' erne, virksomheden gør spilleren klaverer og telefonbokse til hjemmet.

Erhvervelse i 1985 af alvorligt møbler Corporation, som fremstillet mantel, væg og bedstefar ure, åbnet et helt nyt marked for Pulaski. Selskabet også forhandlet en række spidsmus licensing tilbud, herunder en, der gav Pulaski ret til at gøre Lady Liberty erindringsmønter bedstefar ure for fejringen af Statue of Liberty centennial i 1986. Pulaski solgt næsten 2.000 enheder af denne ur alene. Selskabet erhvervede derefter Craftique, en producent af massiv mahogni reproduktion møbler, i 1988.

Vil oversøiske

Presset af stigende arbejdskraft og produktionsomkostninger, i 1989, begyndte Pulaski at importere ufærdige møbler komponenter fra Asien, som blev derefter samles i anlægget på Pulaski, Va. Virksomheden begyndte at udvide sit salg oversøisk i denne periode, at bringe i omkring 8 procent af sit salg fra udenlandske markeder i 1993. Det har også investeret kraftigt i cutting-edge edb maskiner til at forbedre effektiviteten og reducere omkostningerne i sin amerikanske planter.

Vil opskalere

Craftique, Pulaski datterselskab, vandt retten i 1996 at bygge møbler baseret på arbejdet i frie sorte møbelsnedker Thomas Day, der arbejdede i antebellum North Carolina. Samlingen omfattede 18 designs modelleret efter tre museum stykker og 15 stykker af møbler i private hænder, alle fremstillet af honduranske mahogni skåret fra vedvarende skovdrift. Brikkerne ser ganske karakteristisk, med deres omfattende silhuetter og dekorative, og bære tilsvarende høje prisskilte.

Nye muligheder

Pulaski fortsatte med at erhverve datterselskaber, der ville give det fordele i nye arenaer for møbelindustrien, til at dyrke udenlandske markeder og udvikle nye møbler kollektioner baseret på aktuelle smag og trends. To af dens mest fremtrædende samlinger er i øjeblikket, Casa Cristina samling, inspireret af Cristina Saralegui og Build-a-Bear Workshop hjem. Linjen Keepsakes i display og kuriositet kabinetter fortsætter med at være en vigtig faktor i at øge virksomhedens salg. I 1999 rapporterede Pulaski worldwide salg af 198.2 millioner dollars, som repræsenterede en 15 procent stigning i forhold til det foregående år.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com