Hvad er Repurposed akryl Latex maling?

July 2

Hvad er Repurposed akryl Latex maling?

Akryl latex maling er repurposed når det bruges på en måde adskiller sig fra dens oprindelige og sædvanlige formål. Akryl latex maling er en vandbaseret maling, der anvendes af husejere, entreprenører og professionelle malere på indvendige og udvendige arbejdspladser. Skønheden i akryl latex er nemt rydde op, lave lugt og lav toksicitet niveau. Men alle maling har skal bortskaffes efter lokale ordinancer og dette indebærer sædvanligvis levere det til en affald arbejdsplads, der vil tage det. Mange økologisk minded og kreative mennesker har fundet alternative måder at genbruge maling, der ellers ville ende i en dump eller andre affaldsanlæg.

Billig udsmykning

De fleste maling butikker har snesevis af gallons af mis tonede maling bare sidder i hjørnet. Bare gå ind til butikken og spørger, om de har nogen. Det er ofte meget billige og kan være blandet sammen til større mængder. Hvis du ønsker nogle nuance af lilla, købe op alle de lyserøde, røde og blues og bland dem sammen. Vend ofte tilbage og købe op for farverne, indtil du kan blande nok maling af én farve til at male et helt rum. Sage green, armygrøn og en bred vifte af brune og neutrale farver kan opnås ved at blande de tre primære farver, rød, blå og gul.

Gratis Paint

Byggepladser er et fantastisk sted at få gratis paint. De fleste af farverne, der er neutrale eller nogle nuance af hvid. Bygherrer købe tilfælde af fem gallon spande maling og meget af det går til spilde. Alt du skal gøre er at bede. Mange bygherrer er glade for at slippe af med den ekstra maling. En anden mulighed er at spørge dine venner, hvis de har nogen gamle maling i deres kældre eller garager. Det er meget sandsynligt, at de ikke ved, hvordan at slippe af med det og ville være glad for at se dig bære det.

Kunst og kunsthåndværk

Et lille stykke af møbler i en Genbrugsbutik eller garage salg kan gendannes til nytte med bare et par frakker repurposed maling. Bruge mindre mængder af repurposed maling til stencilen kanter på vægge eller designs på malede møbler. Inddrage din familie i maleriet et stort lærred i stil med Jackson Pollock drop malerier. Hæld akryl latex maling på en stor plastik dråbe klud i abstrakt eller definerede figurer og lad det tørre. Skrælle figurerne og bruge til at dekorere en væg.

Velgørenhed

Hvis du er involveret i en velgørende organisation, er repurposed maling en fremragende ressource for maleri krisecentre, udhuse, interiør og landskabspleje strukturer som hegn og dæk. Online klassificeret annoncer vil ofte have en gratis sektion hvor malingen er angivet. Repurposed maling er også nyttig som en primer på nøgne træ eller lærred. Vær ikke bekymret over blande sheens, medmindre du skal have en særlig glans. Hvis du har en spand med høj glans og bland det med flad maling, vil du have noget nær en æggeskal sheen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com