Hvad er Ringspun bomuld håndklæder?

December 5

Hvad er Ringspun bomuld håndklæder?

Bomuld håndklæder er lavet med forskellige metoder. Ringspun bomuld er en bestemt type, der er spundet og vævet til at producere en blødere føler når gjort til håndklæder. Denne form for håndklæde er også slidstærkt og kommer i en række forskellige farver til at matche din indretning.

Bomuld Spinning

Rå bomuld skal behandles for at kunne bruges som et stof til tøj, hjem sengetøj og håndklæder. Spinning processen trækker og vrider fibre sammen om at producere tråd eller garn. Længere fiber længde er ønskeligt for denne proces. Spundet fibre er mere komprimeret som bidrager til deres holdbarhed over tid.

Bomuldsproduktion

Bomuldstråd er behandlet på store væve i tekstilfabrikker til at producere stoffet skal foretages i forskellige produkter, herunder håndklæder. Bomuld bruges til at gøre håndklæder leveres med både længere og kortere fibre, som er lavet i en bred vifte af teksturer. Ringspun bomuld er lavet med en særlig udspinding, hvilket resulterer i en blødere bomuld fiber, der kan derefter laves om til plader, tøj og håndklæder.

Historie af spundet bomuld

Spundet bomuldsfibre har en lang historie forud moderne masseproduktion metoder, da de gør stoffet blødere og mere holdbare. Oprindeligt lavet i hånden, oplevede tidlige 1800-tallet indførelsen af masseproducerede ringspun bomuldstråd. Spinning rammer drives af fodpedaler var den første type, efterfulgt af rammer køre med dampkraft og endelig med el.

Håndklæde typer

Nogle bomuld betragtes som mere luksuriøse, og dermed dyrere, ligesom dem, der kommer fra Egypten og Tyrkiet og pima bomuld produceret i USA Hver af disse har en længere fiber. Håndklæder kan gøres med kæmmede fibre, ringspun fibre og snoede fibre. Hver har en anden mening. Håndklæder lavet med snoet fibre har tendens til at føle sig plusher. Ringspun bomuld bruger en kombination af lange og korte garn snoet sammen stramt, hvilket skaber en stærkere og smidigere garn.

Pleje af Ringspun håndklæder

Ringspun bomuld håndklæder er meget holdbar og kan modstå gentagen vask og tørring. De tager farve godt, og vil ikke forsvinde med tiden. Fabrikanter fraråder brug af blødgøringsmidler med disse håndklæder da de indeholder silicium, som kan gøre håndklæder vand resistent. Også foreslår producenter tørring håndklæder på svag varme eller ved hjælp af indstillingen luft til at gøre dem komme ud følelse fluffier.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com