Hvad er røde & sort Bugs på mine planter i Florida?

August 9

Hvad er røde & sort Bugs på mine planter i Florida?

Floridas varme, fugtige klima giver nogle af de bedste vækstbetingelser i landet for mange populære prydplanter, men rigelig løv også tiltrækker insekter, der feed eller live på værdsatte træer og blomster. At identificere rød og sort insekter på din Florida planter er særligt udfordrende på grund af vifte af muligheder. Når du identificerer skadedyr, kan du bestemme den bedste fremgangsmåde for deres forvaltning.

Nyttige arter

Ikke alle sorte og røde insekter er tegn på problemer for dine planter. En gavnlig indfødte Florida bug er Jadera haematoloma, bedre kendt som rød bredskuldret bug, soapberry bug eller sæbetræ-træ bug. Arter, der er tiltrukket af flere populære prydtræer. Rød bredskuldret bugs gennemsnit 1/2 tommer lange og funktion en lys rød, oval-formede krop med sort skuldre og ben. Bugs spiser frø af nogle invasive træarter og holde din yard gratis af uønskede træer. Mariehøns eller lady biller er også velkomne i Florida haver; de sort-plettet, rød bugs feed på andre have skadedyr. Disse fejl skader ikke planter, så kontrol er unødvendige.

Gene arter

Nogle sort og rød Florida insekter ikke vil ødelægge dine planter eller sårer dig, men de kan forårsage infestationer i dit hjem og ændre udseendet af planter. Boks ældste bug er en fælles Florida skadedyr, der frigiver en skarp, farvning sekretion, når truet eller forstyrret. Sekretionen er ikke farligt, men det kan misfarve planter eller væggene i dit hjem. Boks ældste bugs har lange, sorte ovale organer med kantede røde striber. Vakuum op gener boks ældste bugs, eller hvis det er nødvendigt, spray boxelder bugs med en klar-til-brug insekticid sæbe. Spray planter grundigt, så spray dækker bugs helt.

Skadelige arter

Nogle sort og rød Florida skadedyr er en risiko for planter og medlemmer af din husstand. Flere hveps arter, der er sort og gul i andre dele af landet har sort og rød farve i Florida. Sort og rød hvepse bestøve dine haveplanter, men deres stingers truer mennesker, der tilfældigvis forstyrrer dem. Florida er også hjemsted for sort og rød carpenter myrer. Disse natlig myrer er ikke en stikkende trussel, men de feed aggressivt på plante blade og kan angribe levende områder samt. Oprensning fugtig haven snavs som våde blade, vil træ eller fabrik dele fjerne myrerne fra haven områder.

Pest Management forholdsregler

At eliminere skadelige insektarter i haven kan være nyttige for at bevare sundhed og sikkerhed af dine planter, men Florida vedtager strenge politikker vedrørende bekæmpelse af skadegørere, navnlig i miljømæssigt beskyttede områder som Florida Everglades. Mange pesticider, som er føderalt godkendt til brug i andre stater er begrænset i Florida. Aldrig brug produkter er ikke godkendt til Florida hjem brug eller til særlige planter og rød og sort insekter involveret. Bære handsker, beskyttelsesdragt og beskyttelsesbriller, når du bruger kemikalier af nogen art.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com