Hvad er rolige farver til at male et kontor?

February 10

At vælge den rigtige maling farve til dit kontor kan straks forvandle en almindelig værelse til én, der føles rolig. Neutrale farver i et lokale giver mulighed for øjet at se værelse i sit eget tempo. Øjet kan tage i teksturer, møbler, kunstværker og kontraster langsomt og absorbere dem, i modsætning til et værelse med fed farve, der umiddelbart tager dit øje og sætter stemningen.

Udsmykning med neutrale farver

Uanset hvad din stil, neutrale farver er nemme at arbejde med. Du kan bruge flere nuancer af den samme neutral farve og tilføje nogle arkitektoniske eller tekstur elementer--vidjer, vævet tapet eller vinkler (såsom blanding firkantede, runde og firkantede billedrammer) – for at skabe drama inden for den rolige scene at overmande ikke øjet.

Typer af neutrale farver

Neutrale farver inkluderer hvide og ivories, grå, tans og pasteller. Farver findes i naturen er meget afslappende og kan nemt blandes med neutrale farver. Lys nuancer af blå/grå og lys grøn er mest almindeligt anvendt til at skabe en rolig atmosfære. Begge disse farver er kølige farver findes i naturen.

Lys og farve

Hvilken farve du vælger måske afhænger af mange ting, såsom personlig præference, men du bør tage det naturlige lys, som rummet modtager i betragtning eller indvirkning må ikke være præcis hvad du ønsker. Tage sig tid til at indsnævre farvevalg og kig på maling chips i rummet flere gange om dagen så se, hvordan den naturlige og kunstige lys ændrer det. Hvad ser godt ud i slutningen af eftermiddagen kan ser forfærdelig i morgen.

Maleteknikker

Du kan også bruge maleteknikker for at variere, hvordan dit værelse ser ud. For eksempel, hvis loftet er alt for høj, vil male det en mørkere skygge i din vægfarve gøre det ser lavere. Hvis dit kontor er lang og smal, male de lange vægge en skygge eller to lysere end de smalle væggene til at gøre rummet ser mere square. Hvis du har et lavt til loftet, male det en lys hvid til at løfte den op og gøre rummet Se højere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com